Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

SİYASET 13.04.2023 - 12:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili 1. sıra adayı Mustafa Kılıç seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili 1. sıra adayı Mustafa Kılıç seçim çalışmaları kapsamında Kılıçözü sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek Kırşehir için gerçekleştirecekleri projeleri aktardır.Esnaf vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Mustfa Kılıç, '' Milletvekili olmuşsun veya olmamışsın hiç önemi yok.Milletin sesi olup  millete vekillik yapabiliyorsan, helaline, haram katmıyorsan, Sen zaten milletin gönlündeki adamsın'' ifadelerini kullandı.   Karınca misali Zafer'e bir damla su taşıdığımız sürece, Sakarya'da, Dumlupınar'da, Çanakkale'de savaşan dedelerimizin kemiklerini sızlatmadığımız sürece, biz mutlu ve huzurluyuz diye Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç şu ifadelere yer verdi :   Mesele; emanet, emin ve ehil ellerde mi? Emanet, emin ve ehil ellerde olsun yeter.  Emaneti korumak, geliştirmek ve mücadele etmek, Türk olmanın gereğidir.  Başaracağız diye yola çıktık, herkes buna inansın, başarmaya az kaldı. Ne Mutlu Türk'üm Diyene sözünü ve andımızı hep birlikte tekrar gururla söyleyeceğiz. Türk devletini, güçlü kılmak, güçlü tutmak ve zayıf düşürmemek için, Türk'ün Kızılelma ülküsü,  Devlet-i Ebed Müddete sahip çıkacağız. Türk Devletini, Türk Milletine geri vereceğiz. Türk tarihini; atalarımız yazdı,  Şimdi sıra bizde; bir kez daha Zafer'i hep birlikte beraber yazacağız. Bugün ve yarın, hayat akıp giderken,  Kırşehir için hizmet ve başarıdır, kalıcı  olan.  
Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili 1. sıra adayı Mustafa Kılıç seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili 1. sıra adayı Mustafa Kılıç seçim çalışmaları kapsamında Kılıçözü sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek Kırşehir için gerçekleştirecekleri projeleri aktardır.Esnaf vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Mustfa Kılıç, '' Milletvekili olmuşsun veya olmamışsın hiç önemi yok.Milletin sesi olup  millete vekillik yapabiliyorsan, helaline, haram katmıyorsan, Sen zaten milletin gönlündeki adamsın'' ifadelerini kullandı.

 

Karınca misali Zafer'e bir damla su taşıdığımız sürece, Sakarya'da, Dumlupınar'da, Çanakkale'de savaşan dedelerimizin kemiklerini sızlatmadığımız sürece, biz mutlu ve huzurluyuz diye Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç şu ifadelere yer verdi :

 

Mesele; emanet, emin ve ehil ellerde mi?
Emanet, emin ve ehil ellerde olsun yeter. 

Emaneti korumak, geliştirmek ve mücadele etmek, Türk olmanın gereğidir. 
Başaracağız diye yola çıktık, herkes buna inansın, başarmaya az kaldı.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene sözünü ve andımızı hep birlikte tekrar gururla söyleyeceğiz.
Türk devletini, güçlü kılmak, güçlü tutmak ve zayıf düşürmemek için,

Türk'ün Kızılelma ülküsü, 
Devlet-i Ebed Müddete sahip çıkacağız.

Türk Devletini, Türk Milletine geri vereceğiz.
Türk tarihini; atalarımız yazdı, 
Şimdi sıra bizde; bir kez daha Zafer'i hep birlikte beraber yazacağız.

Bugün ve yarın, hayat akıp giderken, 
Kırşehir için hizmet ve başarıdır, kalıcı  olan.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.