Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç Seçim Çalışmalarına Başladı

SİYASET 11.04.2023 - 19:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç Seçim Çalışmalarına Başladı

Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili 1. sıra adayı Mustafa Kılıç, 28. Dönem T.B.M.M. milletvekilliği için seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

14 Mayıs'ta Zafer Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı olarak seçimlere katılacak olan Mustafa Kılıç, CHP İl Teşkilatını ziyaret etti.Kılıç ziyaret ile ilgili , '' Kırşehir'in temel sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. CHP il başkanı Hüseyin Çakmak beye, yönetimine, milletvekil adayları Metin İlhan ve Baran Genç'e gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim'' dedi.     AK Parti, MHP ve İYİ Parti'yi de ziyaret edeceklerini belirten Mustafa Kılıç, spor alanında akademisyen kimliği ile Kırşehir FSK Başkanı Çağatay Han Torun'u ziyaret ederek, Kırşehir FSK'nın sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu ve her türlü desteği vereceklerini kaydetti.     Zafer Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç daha sonra Medrese, Kuşdili, Yenice, Güldiken ve Bahçelievler muhtarlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve partisinin Kırşehir için hazırladığı projeler hakkında bilgi aktardı.  
Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili 1. sıra adayı Mustafa Kılıç, 28. Dönem T.B.M.M. milletvekilliği için seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

14 Mayıs'ta Zafer Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı olarak seçimlere katılacak olan Mustafa Kılıç, CHP İl Teşkilatını ziyaret etti.Kılıç ziyaret ile ilgili , '' Kırşehir'in temel sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. CHP il başkanı Hüseyin Çakmak beye, yönetimine, milletvekil adayları Metin İlhan ve Baran Genç'e gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim'' dedi.

 

 

AK Parti, MHP ve İYİ Parti'yi de ziyaret edeceklerini belirten Mustafa Kılıç, spor alanında akademisyen kimliği ile Kırşehir FSK Başkanı Çağatay Han Torun'u ziyaret ederek, Kırşehir FSK'nın sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu ve her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

 

 

Zafer Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç daha sonra Medrese, Kuşdili, Yenice, Güldiken ve Bahçelievler muhtarlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve partisinin Kırşehir için hazırladığı projeler hakkında bilgi aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.