Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç'tan Sinan Oğan Değerlendirmesi

SİYASET 25.04.2023 - 23:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç'tan Sinan Oğan Değerlendirmesi

Kırşehir Zafer Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç , Sinan Oğan'ın son 1 haftada yüzde 5 olan oy oranını yüzde 15'lere doğru yükselttiğini belirterek 3. en güçlü ve en güvenilir Cumhurbaşkanı olduğunu kaydetti.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Ata İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı olan Sinan Oğan'ı destekleyen Zafer Partisi'nin Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, Sinan Oğan'ın adaylık süreci ile ilgili değerlendirmede bulundu. Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı, Sinan Oğan'ın, ''biz; bu vatanın bekçileriyiz. İster seçilelim, ister seçilmeyelim, anayasanın ilk dört maddesine dokunan olursa,  o eli kırarız dediğini kaydeden Kılıç, ''  Sinan Oğan, Türk toplumununda çok büyük bir beğeni ve güven oluşturdu. Demokrasiye olan inancı, dini ve mezhebi ayırımcılığa karşı duruşu, laiklik ve liyakatı öne çıkaran söylemleri, devletin dini adalettir demesi, Türk Geçliği'ne güvenmesi , gençliği çok önemsemesi, Türk gençliği ve Türk halkında çok güzel karşılık buldu. Son 1 haftada oyunu 5 oranında artırarak 15 lere doğru yükselen oy oranıyla 3. cü en güçlü ve en güvenilir Cumhurbaşkanı adayı olduğunu gösterdi'' ifadelerini kullandı.   Türk Milliyetçilerinin, Muhafazakarların ve Solcuların oy oranlarının yüzde 30'ar olduğunu kaydeden Kılıç, '' bu sol oyların içindeki özellikle Atatürk'çü kesimdeki ve yine muhafazakar oyların da 10'luk bir kısmının , Sinan Oğan'a destek verdiklerini ifade eden Kılıç açıklamasına şöyle devam etti : Bizlerin  Atatürk'çü ve Türk Milliyetçileri olarak kırmızı çizgilerimiz var; terör destekçilerinin meclise girmelerini istemiyoruz, 13 milyon sığınmacı ve mültecileri anavatanlarına kesinlikle göndereceğiz, adaleti yeniden tahsis edeceğiz, torpile son verip, liyakatı getireceğiz, asgari ücreti açlık sınırına ( 30 bin TL) denk yapacağız, 5'li çetenin hesabını soracağız, üretim ekonomisine yönelip, sanayici, çiftçi ve hayvancılık yapanlara her türlü desteği vereceğiz, adaletli vergi alacağız, köy'e dönüş projesini sağlayacagız.   Atatürk'çü, Türk Milliyetçisi ve muhazafakar, vatansever seçmenlerin oylarına talibim, gelin hep birlikte kutuplaşmaya, ayrımcılığa son verelim, 14 Mayıs'ta vereceğiniz her bir oy Türkiye'nin ve yarınımızın umudu gençlerimizin kaderini belirleyecek. 15 Mayıs sabahı Türkiye'nin adı ya göçmenistan olup bir 13 milyon sığınmacı daha Türkiye'ye gelecek ve Türkiye'nin bir iç savaşa sürüklenecek ya da bunlara oy vermeyip Ata İttifakını destekleyip tekrar büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacak.   
Kırşehir Zafer Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç , Sinan Oğan'ın son 1 haftada yüzde 5 olan oy oranını yüzde 15'lere doğru yükselttiğini belirterek 3. en güçlü ve en güvenilir Cumhurbaşkanı olduğunu kaydetti.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Ata İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı olan Sinan Oğan'ı destekleyen Zafer Partisi'nin Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, Sinan Oğan'ın adaylık süreci ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı, Sinan Oğan'ın, ''biz; bu vatanın bekçileriyiz. İster seçilelim, ister seçilmeyelim, anayasanın ilk dört maddesine dokunan olursa,  o eli kırarız dediğini kaydeden Kılıç, ''  Sinan Oğan, Türk toplumununda çok büyük bir beğeni ve güven oluşturdu. Demokrasiye olan inancı, dini ve mezhebi ayırımcılığa karşı duruşu, laiklik ve liyakatı öne çıkaran söylemleri, devletin dini adalettir demesi, Türk Geçliği'ne güvenmesi , gençliği çok önemsemesi, Türk gençliği ve Türk halkında çok güzel karşılık buldu. Son 1 haftada oyunu 5 oranında artırarak 15 lere doğru yükselen oy oranıyla 3. cü en güçlü ve en güvenilir Cumhurbaşkanı adayı olduğunu gösterdi'' ifadelerini kullandı.

 

Türk Milliyetçilerinin, Muhafazakarların ve Solcuların oy oranlarının yüzde 30'ar olduğunu kaydeden Kılıç, '' bu sol oyların içindeki özellikle Atatürk'çü kesimdeki ve yine muhafazakar oyların da 10'luk bir kısmının , Sinan Oğan'a destek verdiklerini ifade eden Kılıç açıklamasına şöyle devam etti :

Bizlerin  Atatürk'çü ve Türk Milliyetçileri olarak kırmızı çizgilerimiz var; terör destekçilerinin meclise girmelerini istemiyoruz, 13 milyon sığınmacı ve mültecileri anavatanlarına kesinlikle göndereceğiz, adaleti yeniden tahsis edeceğiz, torpile son verip, liyakatı getireceğiz, asgari ücreti açlık sınırına ( 30 bin TL) denk yapacağız, 5'li çetenin hesabını soracağız, üretim ekonomisine yönelip, sanayici, çiftçi ve hayvancılık yapanlara her türlü desteği vereceğiz, adaletli vergi alacağız, köy'e dönüş projesini sağlayacagız.

 

Atatürk'çü, Türk Milliyetçisi ve muhazafakar, vatansever seçmenlerin oylarına talibim, gelin hep birlikte kutuplaşmaya, ayrımcılığa son verelim, 14 Mayıs'ta vereceğiniz her bir oy Türkiye'nin ve yarınımızın umudu gençlerimizin kaderini belirleyecek. 15 Mayıs sabahı Türkiye'nin adı ya göçmenistan olup bir 13 milyon sığınmacı daha Türkiye'ye gelecek ve Türkiye'nin bir iç savaşa sürüklenecek ya da bunlara oy vermeyip Ata İttifakını destekleyip tekrar büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacak. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.