Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kozaklı'da Esnaf ve Vatandaşları Dinledi

SİYASET 19.10.2022 - 11:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kozaklı'da Esnaf ve Vatandaşları Dinledi

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'nde esnafları ziyaret etti.

Yaptığı gaflarla Kırşehir Halkı'nın tepkisini çeken  AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Kırşehir merkez yerine ilçeleri ihya ettiklerini açıklamıştı.Kırşehir'de esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemediği için eleştirilen Kendirli, Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.     Nevşehir medyasına demeç veren AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ,  "AK Parti Nevşehir Teşkilatımızın değerli mensupları ile birlikte 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Kozaklı İlçemizdeyiz. 3 Kademe ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızla istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.     KENDİRLİ , ''VATANDAŞ VE ESNAFLARI ZİYARET ETTİK'' Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu'nu makamında ziyaret eden Milletvekili Kendirli; "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu ‘2023’e doğru Şehir Buluşmaları’ programı kapsamında Nevşehir Teşkilatımızla birlikte Kozaklı ilçemizde kıymetli vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret ettik. Ardından Nevşehir Teşkilatımızla birlikte ,teşkilatımızın temel taşları olan cefakâr ve fedakâr kadınlarımız ile biraraya geldik. Teşkilatımızın her kademesinde değerlerinin ve varlıklarının öneminin farkında olduğumuz AK Kadınlarımız iyi ki varlar. Kozaklı ziyaretimizde parti teşkilatımıza ve Başkan Kabukcuoğlu'na misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederiz. " dedi.     ''HEMŞEHRİLERİMİZİ VE ESNAFLARIMIZI ZİYARET ETTİK'' Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu ; "2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında Kırşehir Milletvekilimiz Mustafa Kendirli yi ilçemizde ağırladık. Ak Parti Kozaklı teşkilatımız ile birlikte hemşehrilerimizi ve esnaflarımızı ziyaret ettik." dedi.  
Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'nde esnafları ziyaret etti.

Yaptığı gaflarla Kırşehir Halkı'nın tepkisini çeken  AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Kırşehir merkez yerine ilçeleri ihya ettiklerini açıklamıştı.Kırşehir'de esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemediği için eleştirilen Kendirli, Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

 

 

Nevşehir medyasına demeç veren AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ,  "AK Parti Nevşehir Teşkilatımızın değerli mensupları ile birlikte 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Kozaklı İlçemizdeyiz. 3 Kademe ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızla istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

 

 

KENDİRLİ , ''VATANDAŞ VE ESNAFLARI ZİYARET ETTİK''

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu'nu makamında ziyaret eden Milletvekili Kendirli; "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu ‘2023’e doğru Şehir Buluşmaları’ programı kapsamında Nevşehir Teşkilatımızla birlikte Kozaklı ilçemizde kıymetli vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret ettik. Ardından Nevşehir Teşkilatımızla birlikte ,teşkilatımızın temel taşları olan cefakâr ve fedakâr kadınlarımız ile biraraya geldik. Teşkilatımızın her kademesinde değerlerinin ve varlıklarının öneminin farkında olduğumuz AK Kadınlarımız iyi ki varlar. Kozaklı ziyaretimizde parti teşkilatımıza ve Başkan Kabukcuoğlu'na misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederiz. " dedi.

 

 

''HEMŞEHRİLERİMİZİ VE ESNAFLARIMIZI ZİYARET ETTİK''

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu ; "2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında Kırşehir Milletvekilimiz Mustafa Kendirli yi ilçemizde ağırladık. Ak Parti Kozaklı teşkilatımız ile birlikte hemşehrilerimizi ve esnaflarımızı ziyaret ettik." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.