Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'den Niğde ve Tomarza Mesaisi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2020 - 11:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'den Niğde ve Tomarza Mesaisi

Kırşehir'in AKP'li milletvekili Mustafa Kendirli Niğde ve Tomarza Belediye Başkanları ile birlikte AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Niğde Milletvekili Selim Gültekin'in de eşlik ettiği toplantıda Niğde ve Tomarza belediyelerinin mevcut çalışmaları değerlendirilerek bunların üzerine neler katılabileceği görüşüldü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin ziyaret ile ilgili paylaşımında , ''Kırşehir Milletvekilimiz Mustafa Kendirli , Niğde Milletvekilimiz Selim Gültekin , Niğde Belediye Başkanımız Emrah Özdemir ve Tomarza Belediye Başkanımız Davut Şahin ile belediyelerimizin mevcut çalışmalarını değerlendirip bunların üzerine neler katabileceğimizi görüştük.'' ifadelerine yer verdi. İŞTE O PAYLAŞIM : https://twitter.com/mehmetozhaseki/status/1222885807364747269?s=20

Kırşehir'in AKP'li milletvekili Mustafa Kendirli Niğde ve Tomarza Belediye Başkanları ile birlikte AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Niğde Milletvekili Selim Gültekin'in de eşlik ettiği toplantıda Niğde ve Tomarza belediyelerinin mevcut çalışmaları değerlendirilerek bunların üzerine neler katılabileceği görüşüldü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin ziyaret ile ilgili paylaşımında , ''Kırşehir Milletvekilimiz Mustafa Kendirli , Niğde Milletvekilimiz Selim Gültekin , Niğde Belediye Başkanımız Emrah Özdemir ve Tomarza Belediye Başkanımız Davut Şahin ile belediyelerimizin mevcut çalışmalarını değerlendirip bunların üzerine neler katabileceğimizi görüştük.'' ifadelerine yer verdi.

İŞTE O PAYLAŞIM :

https://twitter.com/mehmetozhaseki/status/1222885807364747269?s=20

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.