Kırşehir Tarım Fuarında 1 Milyonluk Traktör

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2018 - 15:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Tarım Fuarında 1 Milyonluk Traktör

Kırşehir’de Ticaret ve Sanayi Odasının desteği ile açılan ve 5.’si düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarında Alman yapımı traktör fiyatı ile ilgi odağı oldu.  Yaklaşık bir milyon liraya piyasaya sürülen Alman devi traktör ile çiftçiler fotoğraf çektirdi. Bazı çiftçiler almayı fiyat indirimine bağlarken, bazıları fiyatını dahi duymak istemediğini belirtti. Kırşehir Kapalı Pazar Yeri alanında Tarım ve Hayvancılık Fuarının 5.’si düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan TSO Başkanı Selehattin Ekicioğlu, Konya’dan sonra Kırşehir’in etkinlik ve fuar anlamında ikinci sırada olduğunu Kayseri ve Ankara’nın sanayi kenti olduğunu söyledi. Ekicioğlu konuşmasında, “Yapılan projelere bakıldığında Kırşehir’de tarım sektörünün canlandırılması anlamında çalışmalar yapılmakta, TSO olarak kağıt üzerinde yaptığımız çalışmaları da hayata geçiriyoruz. Üretmeyen bir ülke sıkıntı yaşıyor. Tüketen değil üreten ülke olma yolunda çalışmalar yapıyoruz” dedi.  
Kırşehir’de Ticaret ve Sanayi Odasının desteği ile açılan ve 5.’si düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarında Alman yapımı traktör fiyatı ile ilgi odağı oldu. 

Yaklaşık bir milyon liraya piyasaya sürülen Alman devi traktör ile çiftçiler fotoğraf çektirdi. Bazı çiftçiler almayı fiyat indirimine bağlarken, bazıları fiyatını dahi duymak istemediğini belirtti.

Kırşehir Kapalı Pazar Yeri alanında Tarım ve Hayvancılık Fuarının 5.’si düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan TSO Başkanı Selehattin Ekicioğlu, Konya’dan sonra Kırşehir’in etkinlik ve fuar anlamında ikinci sırada olduğunu Kayseri ve Ankara’nın sanayi kenti olduğunu söyledi.

Ekicioğlu konuşmasında, “Yapılan projelere bakıldığında Kırşehir’de tarım sektörünün canlandırılması anlamında çalışmalar yapılmakta, TSO olarak kağıt üzerinde yaptığımız çalışmaları da hayata geçiriyoruz. Üretmeyen bir ülke sıkıntı yaşıyor. Tüketen değil üreten ülke olma yolunda çalışmalar yapıyoruz” dedi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.