Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ,'' İddialar Gerçeği Yansıtmamaktadır''
Kırşehir TSO Başkanı Mustafa Yılmaz, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dumlupınar'ın iş yoğunluğu nedeniyle istifa ettiğini ve yeni meclis Başkanı olarak Ömer Şanal'ın seçildiği açıkladı.Yılmaz, Ramazan Dumlupınar'ın bir takım sorunlar nedeniyle istifa ettiğine dair iddiları ise yalanladı.
KIRŞEHİR TSO BAŞKANI MUSTAFA YILMAZ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE :
16.08.2023 tarihinde birlikte yola çıktığımız ekip arkadaşımız Ramazan Dumlupınar işlerinin yoğunluğu nedeniyle Meclis Başkanlığından ve üyeliğinden istifa etmiştir.
18 Ağustos Cuma günü Odamızda yapılan Meclis Başkanlığı seçimlerinde yeni Meclis Başkanımız Ömer Şanal olmuştur. Ömer Şanal’dan boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine ise birinci yedek Aziz Şahin Ekiciğlu gelmiştir.
Ramazan kardeşimizin istifası ekip olarak bizi çok üzse de yol arkadaşlığımız bâkidir. Sosyal medyada dolanan asılsız iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti
Görüntüle →Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



