Kırşehir TSO'dan Erhan Aslan'a Vefa

EKONOMİ 31.03.2023 - 12:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir TSO'dan Erhan Aslan'a Vefa

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Mart Ayı Toplantısında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Meclis Üyesi Erhan Aslan anıldı.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkan Yardımcısı  Başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Toplantısı vefat eden Meclis Üyemiz Erhan Aslan için sinevizyon gösterimi ile başladı.Mart ayı olağan Meclis toplantısında meclis üyeleri gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.     MECLİS ÜYESİNE VEFA KTSO Mart 2023 Olağan Meclis Toplantısı’nda Yönetim Kurulu’nun önerisi ile Ticaret ve Sanayi Odasının Toplantı Salonuna Meclis Üyesi Erhan Aslan’ın isminin verilmesi gündem maddesi meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, ''Erhan Aslan 1988 yılında aile şirketi olan Aslan Tekstil  Limited Şirketi’nde 3 kardeşi ile birlikte çalışma hayatına başlamış ve 35 yıl tekstil sektöründe esnaflık yapmış olan aynı zamanda 2020 yılında Erhan Aslan Tekstil LTD Şirketi’ ni kurarak  faaliyetine burada  devam ettiren başarılı iş yaşamına  “twinlion”  adı altında kendi gömlek markasını yaratarak, Türkiye genelinde 135 adet bayiliğe ulaşmıştır. Esnaflık hayatının yanı sıra ise 2006 yılında Türkiye Futbol Federasyonunda (TFF) üst Klasman temsilciliğinde yer almış ve 2022-2023 sezonunda Türkiye  Futbol Federasyonu Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcisi olarak görev yapan Kasım 2023 Organ Seçimlerinde 6. Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliğine seçilen aynı zamanda Hesap İnceleme Komisyonu üyemiz olan Erhan Aslan’ın isminin toplantı salonumuza verilmesinden büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz'' dedi.     DEPREM BÖLGESİNE 6 TIR YARDIM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz,  Oda olarak deprem bölgesine 6 tır malzeme gönderildiğini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonu ile depremzede vatandaşlara malzemelerin en hızlı şekilde ulaştırıldığını, söz konusu malzemelerin temini için de maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Meclis Üyelerine, kıymetli üyelere ve vatandaşlarımıza ayrıca organizasyon konusunda emeği geçen personele teşekkürlerini iletti.   Meclis Başkan Yardımcısı Nihat Dağıstan Toplantı Salonuna Erhan Aslan’ın isminin verilmesi kararının onur verici olduğunu dile getirerek, “Meclisimizin onayı bizleri çok mutlu etti ve onurlandırdı. Meclisimizin İlimiz ve üyelerimiz için faydalı hizmetler yapacağı hiç kuşkusuzdur. KTSO’ nun daha güçlü bir konuma geleceğine inanıyoruz'' sözleri ile toplantı sona erdi.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Mart Ayı Toplantısında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Meclis Üyesi Erhan Aslan anıldı.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkan Yardımcısı  Başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Toplantısı vefat eden Meclis Üyemiz Erhan Aslan için sinevizyon gösterimi ile başladı.Mart ayı olağan Meclis toplantısında meclis üyeleri gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

 

 

MECLİS ÜYESİNE VEFA

KTSO Mart 2023 Olağan Meclis Toplantısı’nda Yönetim Kurulu’nun önerisi ile Ticaret ve Sanayi Odasının Toplantı Salonuna Meclis Üyesi Erhan Aslan’ın isminin verilmesi gündem maddesi meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, ''Erhan Aslan 1988 yılında aile şirketi olan Aslan Tekstil  Limited Şirketi’nde 3 kardeşi ile birlikte çalışma hayatına başlamış ve 35 yıl tekstil sektöründe esnaflık yapmış olan aynı zamanda 2020 yılında Erhan Aslan Tekstil LTD Şirketi’ ni kurarak  faaliyetine burada  devam ettiren başarılı iş yaşamına  “twinlion”  adı altında kendi gömlek markasını yaratarak, Türkiye genelinde 135 adet bayiliğe ulaşmıştır.

Esnaflık hayatının yanı sıra ise 2006 yılında Türkiye Futbol Federasyonunda (TFF) üst Klasman temsilciliğinde yer almış ve 2022-2023 sezonunda Türkiye  Futbol Federasyonu Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcisi olarak görev yapan Kasım 2023 Organ Seçimlerinde 6. Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliğine seçilen aynı zamanda Hesap İnceleme Komisyonu üyemiz olan Erhan Aslan’ın isminin toplantı salonumuza verilmesinden büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz'' dedi.

 

 

DEPREM BÖLGESİNE 6 TIR YARDIM

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz,  Oda olarak deprem bölgesine 6 tır malzeme gönderildiğini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonu ile depremzede vatandaşlara malzemelerin en hızlı şekilde ulaştırıldığını, söz konusu malzemelerin temini için de maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Meclis Üyelerine, kıymetli üyelere ve vatandaşlarımıza ayrıca organizasyon konusunda emeği geçen personele teşekkürlerini iletti.

 

Meclis Başkan Yardımcısı Nihat Dağıstan Toplantı Salonuna Erhan Aslan’ın isminin verilmesi kararının onur verici olduğunu dile getirerek, “Meclisimizin onayı bizleri çok mutlu etti ve onurlandırdı. Meclisimizin İlimiz ve üyelerimiz için faydalı hizmetler yapacağı hiç kuşkusuzdur. KTSO’ nun daha güçlü bir konuma geleceğine inanıyoruz'' sözleri ile toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.