Kırşehir Valiliği'nden ''AFAD'' Haberine İlişkin Açıklama

GÜNDEM 24.03.2023 - 19:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Valiliği'nden ''AFAD'' Haberine İlişkin Açıklama

Kırşehir Valiliği, gazetemiz tarafından yapılan ''Yurt Dışından Gönderilen Yardımlar AFAD Tarafından AK Parti'ye Teslim Edildi'' Haberine ilişkin açıklamada bulundu.

İŞTE KIRŞEHİR VALİLİĞİ TARAFINDAN YAPILAN O AÇIKLAMA : Bazı internet sitelerinde yer alan “Yurt Dışından Gönderilen Yardımlar AFAD Tarafından AK Parti'ye Teslim Edildi” haberine istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Yurt dışından Kırşehir’e gönderilen söz konusu yardım tırındaki malzemeler, İl AFAD Müdürlüğümüz tarafından 23.02.2023 tarihli tutanakla teslim alınmış olup malzemelerin bir kısmı AFAD tarafından İlimizdeki depremzedelere dağıtılmış geri kalan kısmı ise 21.02.2023-23.04.2023 tarihleri arasında kullanımı bedelsiz olarak İl AFAD Müdürlüğümüze tahsis edilen depoya yerleştirilmiştir. Bahsi geçen depoda yer alan malzemelerin bir kısmı kullanılmayacak durumda olan ikinci el kıyafetlerden oluşmaktadır. Geri kalan hijyen malzemeleri ve diğer ürünler İlimizdeki depremzedelerden gelen talepler doğrultusunda, İl AFAD Müdürlüğümüzce peyderpey dağıtılmaya devam edilmektedir. Söz konusu haber gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.  
Kırşehir Valiliği, gazetemiz tarafından yapılan ''Yurt Dışından Gönderilen Yardımlar AFAD Tarafından AK Parti'ye Teslim Edildi'' Haberine ilişkin açıklamada bulundu.

İŞTE KIRŞEHİR VALİLİĞİ TARAFINDAN YAPILAN O AÇIKLAMA :

Bazı internet sitelerinde yer alan “Yurt Dışından Gönderilen Yardımlar AFAD Tarafından AK Parti'ye Teslim Edildi” haberine istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

Yurt dışından Kırşehir’e gönderilen söz konusu yardım tırındaki malzemeler, İl AFAD Müdürlüğümüz tarafından 23.02.2023 tarihli tutanakla teslim alınmış olup malzemelerin bir kısmı AFAD tarafından İlimizdeki depremzedelere dağıtılmış geri kalan kısmı ise 21.02.2023-23.04.2023 tarihleri arasında kullanımı bedelsiz olarak İl AFAD Müdürlüğümüze tahsis edilen depoya yerleştirilmiştir.

Bahsi geçen depoda yer alan malzemelerin bir kısmı kullanılmayacak durumda olan ikinci el kıyafetlerden oluşmaktadır. Geri kalan hijyen malzemeleri ve diğer ürünler İlimizdeki depremzedelerden gelen talepler doğrultusunda, İl AFAD Müdürlüğümüzce peyderpey dağıtılmaya devam edilmektedir. Söz konusu haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.