Kırşehir Zehra Çizdi Mansur Yavaş Profil Fotoğrafı Yaptı

SANAT 24.02.2021 - 20:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Zehra Çizdi Mansur Yavaş Profil Fotoğrafı Yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 13 yaşındaki Zehra Gül'ün çizdiği portreyi sosyal medya hesaplarının profil fotoğrfı yapıt.

Kırşehir'de yaşayan 13 Yaşındaki Zehra Gül , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kara kalem portresini çizdi ve gönderdi.Mansur Yavaş ise çok beğendiği kara kalem portresini sosyal medya hesaplarının profil fotoğrafı yaptı.     Yavaş, Twitter’daki paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Sanatkar el öpmez; sanatkarın eli öpülür!” diyerek sanatın ne denli önemli olduğunu hatırlatır Mustafa Kemal Atatürk. Ne mutlu ki sanatla büyüyor çocuklarımız. İlk portre çalışmanda beni resmeden o küçük ellerini öpüyorum.”    
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 13 yaşındaki Zehra Gül'ün çizdiği portreyi sosyal medya hesaplarının profil fotoğrfı yapıt.

Kırşehir'de yaşayan 13 Yaşındaki Zehra Gül , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kara kalem portresini çizdi ve gönderdi.Mansur Yavaş ise çok beğendiği kara kalem portresini sosyal medya hesaplarının profil fotoğrafı yaptı.

 

 

Yavaş, Twitter’daki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sanatkar el öpmez; sanatkarın eli öpülür!” diyerek sanatın ne denli önemli olduğunu hatırlatır Mustafa Kemal Atatürk. Ne mutlu ki sanatla büyüyor çocuklarımız. İlk portre çalışmanda beni resmeden o küçük ellerini öpüyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.