Kırşehir, Zonguldak Deplasmanından 3 Puanı Kopardı

SPOR 15.04.2023 - 17:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir, Zonguldak Deplasmanından 3 Puanı Kopardı

Zonguldak deplasmanına konuk olan Kırşehir FSK deplasmanda Zonguldak Kömürspor'u 2-0 mağlup etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kırşehir FSK, ligin 32. haftasında Zonguldak Kömürspor'a konuk oldu.Yeşil beyazlı ekibimiz mçın 18. dakikasında Gökdeniz Varol ve 90. dakikada Faruk Öcal'ın attığı gollerle maçta 2-0 galip ayrıldı.Puanını 42'ye yükselten Kırşehir FSK, 10. sırada yer aldı.Zonguldak Kömürspor ise 44 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor.   Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Ligin 33'üncü haftasında 19 Nisan Çarşamba günü kendi sahasında Vanspor ile karşı karşıya gelecek.   İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :    
Zonguldak deplasmanına konuk olan Kırşehir FSK deplasmanda Zonguldak Kömürspor'u 2-0 mağlup etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kırşehir FSK, ligin 32. haftasında Zonguldak Kömürspor'a konuk oldu.Yeşil beyazlı ekibimiz mçın 18. dakikasında Gökdeniz Varol ve 90. dakikada Faruk Öcal'ın attığı gollerle maçta 2-0 galip ayrıldı.Puanını 42'ye yükselten Kırşehir FSK, 10. sırada yer aldı.Zonguldak Kömürspor ise 44 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor.

 

Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Ligin 33'üncü haftasında 19 Nisan Çarşamba günü kendi sahasında Vanspor ile karşı karşıya gelecek.

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU :

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.