Kırşehir'de 57 Daimi İşçi Alımı Yapılacak

RESMİ İLAN 27.11.2022 - 22:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 57 Daimi İşçi Alımı Yapılacak

Kırşehir İşkur İl Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 57 kişinin çeşitli görevlerde istihdam edileceği duyurusunda bulundu.

İşkur İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı bünyesindeki sağlık kuruluşlarında görevlendirilmek üzere; 23 Temizlik görevlisi, 13 güvenlik görevlisi, 5 klinik destek elemanı, 2 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, 2 Elektrikçi, 2 işnaat boyacısı /boyacı, 1 marangoz, 2 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, 6 Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza gierme elemanı ve 1 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı olmak üzere toplam 57 işçinin sürekli olarak istihdam edileceği belirtildi.Seçimin kura ve direkt atama yoluyla gerçekleşeceği belirtildi.Başvuru tarihleri ise 28 Kasım ve 2 Aralık olarak kararlaştırıldı.   İŞTE BAŞVURU DETAYLARI VE ŞARTLARI :
Kırşehir İşkur İl Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 57 kişinin çeşitli görevlerde istihdam edileceği duyurusunda bulundu.

İşkur İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı bünyesindeki sağlık kuruluşlarında görevlendirilmek üzere; 23 Temizlik görevlisi, 13 güvenlik görevlisi, 5 klinik destek elemanı, 2 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, 2 Elektrikçi, 2 işnaat boyacısı /boyacı, 1 marangoz, 2 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, 6 Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza gierme elemanı ve 1 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı olmak üzere toplam 57 işçinin sürekli olarak istihdam edileceği belirtildi.Seçimin kura ve direkt atama yoluyla gerçekleşeceği belirtildi.Başvuru tarihleri ise 28 Kasım ve 2 Aralık olarak kararlaştırıldı.

 

İŞTE BAŞVURU DETAYLARI VE ŞARTLARI :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.