Kırşehir'de Büyük Ayıp : SGK İl Müdürlüğü Atatürk Posteri Asmadı
Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü münasebetiyle Türk Bayrağı ve Atatürk posteri asılması gerektiğine ilişkin talimata rağmen SGK İl Müdürlüğü'nün Atatürk Posteri asmaması büyük tepki çekti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında kamu kurumları binalarına Türk Bayrağı ile birlikte Atatürk Posteri asılmsı talimatı verildi.Ancak Kırşehir'de kamu kurumlarının büyük bölümü bu talimatı yerine getirirken SGK İl Müdürlüğü'nün sadece sadece Türk Bayrağı asması büyük tepki çekti.

Kırşehir Valiliği'ne bağlı; Milli Eğitim Müdürlüğü, Göç İdaresi, Ticaret İl Müdürlüğü ve Nüfus Müdürlüğü'nün bulunduğu binalarının cephesine Türk Bayrağı ile birlikte Atatürk Posterinin asıldığı görüldü.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ
Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla SGK İl Binasına Atatürk Posterinin asılmamasına tepki gösteren ve bunu görüntüleyen vatandaş, '' Ne yapmaya çalıştıklarını anlamak güç.Koskoca Cumhuriyetin 100. yılı coşkusunu yaşamak istiyoruz ama hala bazı yetkililerin vurdum duymaz davranışları bizi üzüyor.Talimata göre kamu kurumu binalarının dışına Türk Bayrağı ile birlikte Atatürk Posteri de asılması gerekiyor ama hala bunu yerine getirmeyen devlet yetkililerini görmek gerçekten üzücü'' yorumunda bulundular.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti
Görüntüle →Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



