Kırşehir'de Dolu ve Sağanak Yağış Sele Neden Oldu

YAŞAM 10.06.2021 - 18:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Dolu ve Sağanak Yağış Sele Neden Oldu

Kırşehir genelinde etkili olan dolu ve sağanak yağış bazı yerlerde sele neden oldu.

  Kırşehir kent merkezinde akşam ikindi saatlerinde başlayan dolu yağışı daha sonra yerini sağanak yağışa bıraktı.Yarım saatten fazla süren sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.     Karakurt, Sevdiğin, Kortulu, Yağmurlu, Sıdıklı bölgelerinde dolu ve sağanak yağış nedeniyle sel meydana geldi.Dinekbağı'da sağanak yağış ile birlikte Kılıçözü deresi taştı.     Kırşehir Belediyesi ve itfaiye ekipleri yoğun sağanak yağış nedeniyle şehrin bazı noktalarında muhtemel su baskınlarına karşı yoğun çaba sarfettiler.     Dolu yağışı nedeniyle tarlalar beyaza büründü
Kırşehir genelinde etkili olan dolu ve sağanak yağış bazı yerlerde sele neden oldu.

 

Kırşehir kent merkezinde akşam ikindi saatlerinde başlayan dolu yağışı daha sonra yerini sağanak yağışa bıraktı.Yarım saatten fazla süren sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

 

 

Karakurt, Sevdiğin, Kortulu, Yağmurlu, Sıdıklı bölgelerinde dolu ve sağanak yağış nedeniyle sel meydana geldi.Dinekbağı'da sağanak yağış ile birlikte Kılıçözü deresi taştı.

 

 

Kırşehir Belediyesi ve itfaiye ekipleri yoğun sağanak yağış nedeniyle şehrin bazı noktalarında muhtemel su baskınlarına karşı yoğun çaba sarfettiler.

 

 

Dolu yağışı nedeniyle tarlalar beyaza büründü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.