Kırşehir'de Eğitime Kar Engeli
Kırşehir'de yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okullar yarın için (17 Ocak) tatil edildi.
Yoğun kar yağışı, tipi ve fırtınanın etkili olduğu Kırşehir'de, İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan 52 köy yolunu ulaşıma açık tutmak için yoğun çaba sarf ediyor. Kırşehir'de binlerce öğrenci yarın okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Kırşehir Valiliği konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Kırşehir’de kar ve tipi nedeniyle eğitime 1 günlüğüne ara verildi. Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, “Kırşehir’de kar yağışının tipi şeklinde devam etmesi ve kuvvetli buzlanma tehlikesi nedeniyle Valilikçe, 17 Ocak 2019 Perşembe günü il genelinde eğitime 1 günlüğüne ara verilmesi kararı alınmıştır. Hamile ve engelli kamu görevlileri de idari izinli sayılacaktır” denildi.
Ekipler, Mucur ilçesinde 30, Çiçekdağı’nda 7, merkeze bağlı 15 köyde yol açma çalışmasına aralıksız devam ediyor. Fırtına ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin 5 metreye kadar düştüğü köy yollarında ulaşıma açılan yollar bir süre sonra tekrar kapanıyor.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Kırşehir'de altyapıdan üstyapıya planlı dönüşüm
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



