Kırşehir'de FETÖ Operasyonu

ASAYİŞ 06.07.2021 - 22:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de FETÖ Operasyonu

Kırşehir'de FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Kırşe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada ,  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri (KOM) tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde FETÖ Terör örgütü şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. 2016 yılında KHK ile kapatılan Kaman Kalkınma ve Derneğinin kurucu ve üyelerine yönelik Kaman ilçesinde düzenlenen operasyonlarda M.B., ÖB., K.K., C.K., K.Y., A.S., M.T., ve N.C., gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar, 'Silahlı Terör Örgütü Üyeliği ve Propagandası' suçları kapsamında emniyette alınan ifadelerinin ardından haklarında 'Silahlı Terör Örgütü Üyeliği' suçundan adli işlem başlatıldı. Sekiz yöneticinin Kaman Kalkınma ve Derneğinin kurucu üyesi olduğu öne sürülüyor.
Kırşehir'de FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Kırşe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada ,  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri (KOM) tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde FETÖ Terör örgütü şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

2016 yılında KHK ile kapatılan Kaman Kalkınma ve Derneğinin kurucu ve üyelerine yönelik Kaman ilçesinde düzenlenen operasyonlarda M.B., ÖB., K.K., C.K., K.Y., A.S., M.T., ve N.C., gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar, 'Silahlı Terör Örgütü Üyeliği ve Propagandası' suçları kapsamında emniyette alınan ifadelerinin ardından haklarında 'Silahlı Terör Örgütü Üyeliği' suçundan adli işlem başlatıldı.

Sekiz yöneticinin Kaman Kalkınma ve Derneğinin kurucu üyesi olduğu öne sürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.