Kırşehir'de Kasa-Etiket Uyumsuzluğu Olan Marketlere Ceza Yağdı
Kırşehir Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdiği denetimlerde , kasa-etiket uyuşmazlığı olan marketlere ceza kesti.
Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu kapsamında kent genelinde gıda ve temel tüketim ürünlerine yönelik zincir marketlerde etiket, etiket kasa uyuşmazlığı, satıştan kaçınma, son kullanma tarihi, gramaj eksikliği gibi konularda kontrol ve denetimlerine devam ediyor.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından 100’e yakın işyeri denetiminde ilgili kontroller yapılarak Tüketicinin Korunması Kanunu kapsamına uygun olmayan 10 işyeri hakkında da yasal işlem başlatıldı.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Vatandaşlarımızın huzur ve refahı için ilgili işyerleri denetleniyor. İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kırşehir halkımızın sağlıklı, uygun etiket, hijyen, son kullanma tarihi ve gramaj kurallarına uygun, ürünlerin tüketebilmesi amacıyla ekiplerimiz denetimlerini sürdürüyor. Yaptığımız denetimlerde 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu kapsamında faaliyet gösteren işyerlerine de teşekkür ediyoruz.” dedi.



Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
MHP'de Kırşehir gündemini sarsan değişim
Görüntüle →Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



