Kırşehir'de Kiralar Çıldırdı

GÜNDEM 01.09.2022 - 06:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Kiralar Çıldırdı

Yeni konut arzındaki azalışla birlikte tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de uygun fiyatlarda kiralık daire bulunamıyor.Kiralanan daireler için yüksek bedeller isteniyor.

Artan inşaat maliyetleri ile birlikte inşaat yapım maliyetleri yükselince yeteri ölçüde konut arzının olmaması ile birlikte hem daire fiyatları hem de kira ücretleri katlandı.Henüz öğrenci kayıt dönemi olmamasına rağmen Kırşehir'de uygun fiyatlara kiralık daire bulmak zorlaştı.   KİRA BEDELLERİ 5 BİN TL SINIRINI GEÇTİ Mevcut kiralık daireler için ise yüksek bedeller isteniyor.Öyleki ilan verilen daireler için istenen kira bedeli 5 bin TL sınırını geçmiş durumda.Daireler için istenen kira bedellerinin büyük kısmı ise 3 bin ve 4 bin TL aralığında bulunuyor.   KENDİLERİ BU PARALARI İSTEMEYE UTANIYOR  Gazetemize ulaşan bir vatandaş, '' Herkes kiralık ev sorunu yaşıyor.Herkes ev arama ve taşınma telaşında.Ev sahibi oğlum oturacak ya da evi satacağım diyerek bizden 3-4 bin lira kira ücreti istiyor.Ama dikkat ediyorum, bütün evler emlakçılar aracılığıyla kiralanıyor.Herhalde sahipleri bu fahiş fiyatları istemekten utanıyor.Ya da kötü sözler kendilerine değil emlakçılara söylensin istiyorlar'' ifadelerini kullandı.   İŞTE KIRŞEHİR'DE İSTENEN FAHİŞ KİRA BEDELLERİ :
Yeni konut arzındaki azalışla birlikte tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de uygun fiyatlarda kiralık daire bulunamıyor.Kiralanan daireler için yüksek bedeller isteniyor.

Artan inşaat maliyetleri ile birlikte inşaat yapım maliyetleri yükselince yeteri ölçüde konut arzının olmaması ile birlikte hem daire fiyatları hem de kira ücretleri katlandı.Henüz öğrenci kayıt dönemi olmamasına rağmen Kırşehir'de uygun fiyatlara kiralık daire bulmak zorlaştı.

 

KİRA BEDELLERİ 5 BİN TL SINIRINI GEÇTİ

Mevcut kiralık daireler için ise yüksek bedeller isteniyor.Öyleki ilan verilen daireler için istenen kira bedeli 5 bin TL sınırını geçmiş durumda.Daireler için istenen kira bedellerinin büyük kısmı ise 3 bin ve 4 bin TL aralığında bulunuyor.

 

KENDİLERİ BU PARALARI İSTEMEYE UTANIYOR 

Gazetemize ulaşan bir vatandaş, '' Herkes kiralık ev sorunu yaşıyor.Herkes ev arama ve taşınma telaşında.Ev sahibi oğlum oturacak ya da evi satacağım diyerek bizden 3-4 bin lira kira ücreti istiyor.Ama dikkat ediyorum, bütün evler emlakçılar aracılığıyla kiralanıyor.Herhalde sahipleri bu fahiş fiyatları istemekten utanıyor.Ya da kötü sözler kendilerine değil emlakçılara söylensin istiyorlar'' ifadelerini kullandı.

 

İŞTE KIRŞEHİR'DE İSTENEN FAHİŞ KİRA BEDELLERİ :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.