17 Eylül 2018 - 18:23 - Güncellenme: 05 Mayıs 2023 - 17:12
G: 05 Mayıs 2023 - 17:12
Kırşehir'de Peş Peşe Tutuklamalar
FETÖ/PDY'nin 'Kırşehir finans sorumlusu' olduğu iddiasıyla Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nce eşi Sedat D. ile birlikte aranan Fadime D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün üst düzey finans sorumlusu olduğu ileri sürülen ve eşi Sıtkı D., Kahramanmaraş'ta tutuklanan Fadime D., Kırşehir TEM Müdürlüğü ekiplerince ifadesi alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi. Sulh Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan Fadime D., 'terör örgütü üyeliği ve finans desteği' sağlamak suçlarından tutuklanarak E-Tipi cezaevine gönderildi. Tutuklu zanlıların Kırşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) yapılanmasında himmet toplama ve örgüte finans sağlama organizasyonun üst çatısında yönetici-faaliyetçi pozisyonunda etkin rol oynadığı ileri sürüldü.
PATLAMA YAŞANAN TUZ OCAĞINDA 2 TUTUKLAMA
Tepesidelik köyü mevkiinde yer alan tuz ocağında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama ve sonrasın da yangın çıkmıştı.
Çıkan yangında hayatını kaybeden işçi Halim Jandet ile birlikte Cihan Cihat ve Nurullah Sahel adlı işçiler ön tedavileri yapıldıktan sonra Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.Tuz Ocağındaki patlaması sonrası işletme sahibi Mustafa D., ve sorumlu müdür Uğur Y.'nin Kırşehir Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamamlanmasının ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, mahkemece tutuklandı.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
MHP'de Kırşehir gündemini sarsan değişim
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Kırşehir'de yüzlerce kınalı keklik keneye karşı doğaya salındı

Kırşehir’in de yer aldığı operasyonda şirketlere kayyum

Kırşehir'de 6 gün içerisinde çok sayıda operasyon ve yakalama

Avgun Deresi'nde çevre rahatsızlığına karşı çalışmalar başladı

Saadet Partisi’nden Kırşehir’de üç ayrı program
Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti

Kırşehir’in de yer aldığı operasyonda şirketlere kayyum

Kırşehir'de jeotermal potansiyeli en yüksek bölgeler belli oldu

Kırşehir'de her 100 kişiye 138 sığır düşüyor

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia
Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı

Kırşehir’de Gençler Sınav Stresini Şölenle Attı

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia

Kırşehir'in merkezi noktalarındaki işletmeler ihaleye çıkıyor

Kırşehir Valiliği Uyardı: Bu Hesaptan Yapılan Paylaşımlara Dikkat