Kırşehir'de Poster Tartışması

GÜNDEM 12.09.2022 - 09:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Poster Tartışması

Kırşehir'de DEVA Partisi'nin bulunduğu binaya Türk Bayrağı, Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan posterlerinin asılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan posteri, izin alınmadığı gerekçesiyle DEVA Partililer tarafından indirildi.Organizasyon firması daha sonra Atatürk ve Türk Bayrağını da binadan kaldırttı ancak izin alınmasının ardından posterler sabah saatlerinde binaya tekrar asıldı.

35. düzenlenecek olan Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında kent merkezi'nde sürdürülen giydirme çalışmaları sırasında ''Poster'' tartışması yaşandı.   Posterler Binaya İlk Asıldığında Bu Şekildeydi   İZİN ALINMADIĞI GEREKÇESİYLE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN POSTERİNİ İNDİRDİLER En üst katında Deva Partisi İl Binası bulunan Kadiroğlu İş Merkezi'ne Türk Bayrağı ve Atatürk posteri ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posteri de asıldı.Ancak Deva Partisi il yönetimi kendilerinden izin alınmadığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı olduğu gerekçesiyle posteri indirerek güvenlik güçlerine teslim etti.   Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Posteri İndirildikten Sonra DEVA Partisi yetkilileri geçtiğimiz yıl yapılan kutlamalarında izin alındığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterini astırdıklarını ancak bu yıl için kendilerinden izin alınmadığını belirtti.   ORGANİZASYON FİRMASI DİĞER POSTERLERİ DE KALDIRTTI İddiaya göre posterlerin asıldığı binaya gelen organizasyon firması yetkilileri, Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerini başka yere asacakları gerekçesiyle DEVA Partililerden talep etti.DEVA Partililer ise posterleri indirerek organizasyon firmasına teslim etti.     Partililer bu kez binaya üzerinde Türk Bayraklı Ali Babacan fotoğrafı olan poster astı.   Sabah Saatlerinde Posterler Tekrar Binaya Asıldı Daha sonra kurum amirlerinin devreye girmesi ve izin alınması ile  birlikte posterler binaya tekrar asıldı.    
Kırşehir'de DEVA Partisi'nin bulunduğu binaya Türk Bayrağı, Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan posterlerinin asılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan posteri, izin alınmadığı gerekçesiyle DEVA Partililer tarafından indirildi.Organizasyon firması daha sonra Atatürk ve Türk Bayrağını da binadan kaldırttı ancak izin alınmasının ardından posterler sabah saatlerinde binaya tekrar asıldı.

35. düzenlenecek olan Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında kent merkezi'nde sürdürülen giydirme çalışmaları sırasında ''Poster'' tartışması yaşandı.

 

Posterler Binaya İlk Asıldığında Bu Şekildeydi

 

İZİN ALINMADIĞI GEREKÇESİYLE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN POSTERİNİ İNDİRDİLER

En üst katında Deva Partisi İl Binası bulunan Kadiroğlu İş Merkezi'ne Türk Bayrağı ve Atatürk posteri ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posteri de asıldı.Ancak Deva Partisi il yönetimi kendilerinden izin alınmadığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı olduğu gerekçesiyle posteri indirerek güvenlik güçlerine teslim etti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Posteri İndirildikten Sonra

DEVA Partisi yetkilileri geçtiğimiz yıl yapılan kutlamalarında izin alındığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterini astırdıklarını ancak bu yıl için kendilerinden izin alınmadığını belirtti.

 

ORGANİZASYON FİRMASI DİĞER POSTERLERİ DE KALDIRTTI

İddiaya göre posterlerin asıldığı binaya gelen organizasyon firması yetkilileri, Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerini başka yere asacakları gerekçesiyle DEVA Partililerden talep etti.DEVA Partililer ise posterleri indirerek organizasyon firmasına teslim etti.

 

 

Partililer bu kez binaya üzerinde Türk Bayraklı Ali Babacan fotoğrafı olan poster astı.

 

Sabah Saatlerinde Posterler Tekrar Binaya Asıldı

Daha sonra kurum amirlerinin devreye girmesi ve izin alınması ile  birlikte posterler binaya tekrar asıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.