Kırşehir'de Sağlığa Sürekli İşçi Alımı Yapılacak

SAĞLIK 15.03.2022 - 08:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Sağlığa Sürekli İşçi Alımı Yapılacak

Kırşehir İŞKUR İl Müdürlüğü , İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı çalıştırılmak üzere sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu.

İŞKUR'dan yapılan açıklamada, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan hastane ve sağlık kuruluşlarında çalıştırılmak üzere 18 temizlik görevlisi, 7 silahsız güvenlik görevlisi, 8 klinik destek elemanı, 2 şoför, 4 elektrikçi, 1 inşaat boyacısı, 1 marangoz, 3 ısıtma ve sıhhi tesisatçısı, 2 Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza gierme elemanı, 1 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı olmak üzere toplam 47 daimi işçi alınacağı duyuruldu.   İşe alınacak personellerden temizlik görevlilerinin en az ilköğretim en çok ön lisans mezunu olması istenirken , Klinik Destek elemanının ise sadece ortaöğretim (lise)  mezunu olması istendi.Bunun dışındaki kontenjanlar için ise en az ortaöğretim (lise) en çok ön lisans mezunu olma şartı getirildi.   İşe alınacak güvenlik görevlilerinden güvenlik kimlik kartı istenirken silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olanların da başvurabileceği belirtildi.Ayrıca engelli ve hükümlü olanların güvenlik görevlisi olarak başvuramayacağı da bildirildi.   Şoför olarak başvuracak olan kişilerin B, C ve D sınıfı sürücü belgelerinden birisine sahip olabilmesi istendi.   18-40 yaş aralığında alınacak personellerin 15-21 mart tarihleri arasında esube.iskur.gov.tr vey Alo170 hattı üzerinden başvuru yapabilecek.    
Kırşehir İŞKUR İl Müdürlüğü , İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı çalıştırılmak üzere sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu.

İŞKUR'dan yapılan açıklamada, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan hastane ve sağlık kuruluşlarında çalıştırılmak üzere 18 temizlik görevlisi, 7 silahsız güvenlik görevlisi, 8 klinik destek elemanı, 2 şoför, 4 elektrikçi, 1 inşaat boyacısı, 1 marangoz, 3 ısıtma ve sıhhi tesisatçısı, 2 Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza gierme elemanı, 1 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı olmak üzere toplam 47 daimi işçi alınacağı duyuruldu.

 

İşe alınacak personellerden temizlik görevlilerinin en az ilköğretim en çok ön lisans mezunu olması istenirken , Klinik Destek elemanının ise sadece ortaöğretim (lise)  mezunu olması istendi.Bunun dışındaki kontenjanlar için ise en az ortaöğretim (lise) en çok ön lisans mezunu olma şartı getirildi.

 

İşe alınacak güvenlik görevlilerinden güvenlik kimlik kartı istenirken silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olanların da başvurabileceği belirtildi.Ayrıca engelli ve hükümlü olanların güvenlik görevlisi olarak başvuramayacağı da bildirildi.

 

Şoför olarak başvuracak olan kişilerin B, C ve D sınıfı sürücü belgelerinden birisine sahip olabilmesi istendi.

 

18-40 yaş aralığında alınacak personellerin 15-21 mart tarihleri arasında esube.iskur.gov.tr vey Alo170 hattı üzerinden başvuru yapabilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.