Kırşehir'de Silahlı Kavga : 2 Yaralı

ASAYİŞ 03.11.2022 - 10:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Silahlı Kavga : 2 Yaralı

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Mahmutlu köyünde aralarında husumet bulunan E.K. ile S.C. arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda E.K. ve S.C. tabancayla birbirlerine ateş etti. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında S.C. Yozgat Yerköy İlçe Devlet Hastanesine, E.K. ise Çiçekdağı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Mahmutlu köyünde aralarında husumet bulunan E.K. ile S.C. arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda E.K. ve S.C. tabancayla birbirlerine ateş etti. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında S.C. Yozgat Yerköy İlçe Devlet Hastanesine, E.K. ise Çiçekdağı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.