Kırşehir’de siyasi dengeleri değiştirecek tarihi açıkladı
Yeni Parti Kırşehir İl Başkanı Şeref Baran Genç, CHP’den toplu istifa programının 29 Temmuz Çarşamba günü saat 17.30’da gerçekleştirileceğini açıkladı.
Kırşehir siyasetinde bir süredir beklenen toplu istifanın tarihi ve programı belli oldu. Yeni Parti Kırşehir İl Başkanı Şeref Baran Genç, yayımladığı duyuru ve video mesajıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılacak partililere çağrıda bulundu.
Genç’in açıklamasına göre program, 29 Temmuz 2026 Çarşamba günü saat 17.30’da gerçekleştirilecek. Katılımcılar, Ankara Caddesi üzerindeki Çetin Apartmanı’nın birinci katında bulunan Yeni Parti Kırşehir İl Başkanlığı önünde bir araya gelecek.
“Toplu Halde İstifa Edip Yeni Partimize Yürüyeceğiz”
Şeref Baran Genç, video mesajında yol arkadaşlarına seslenerek şu ifadeleri kullandı:
“Kıymetli yol arkadaşlarımız; yarın, yani Çarşamba günü saat 17.30’da Yeni Partimiz önünde Cumhuriyet Halk Partisi’nden toplu halde istifa edip Yeni Partimize yürüyeceğiz. Toplanma yerimiz Yeni Parti önüdür. Herkesi bekliyorum.”
Yapılan çağrıya ilişkin hazırlanan duyuruda da “CHP’den istifa ederek Yeni Partimizde buluşuyoruz” mesajına yer verildi.
Kırşehir Siyasetinde Yeni Dönem
Toplu istifa programının ardından CHP’den ayrılan isimlerin Yeni Parti çatısı altında siyasi çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor. Yeni Parti’nin Kırşehir’deki teşkilatlanma sürecinin önemli aşamalarından biri olarak değerlendirilen buluşmayla birlikte, partiye katılacak isimlerin de kamuoyuna açıklanması öngörülüyor.
Baran Genç’in çağrısı, Kırşehir’de başlayan siyasi ayrışmanın artık örgütlü bir yapıya dönüşeceğini ortaya koyarken gözler, 29 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek toplu istifa ve katılım programına çevrildi.

Ben trolum. Mayış yattikca trollugume devamke
Reisimiz, devlet büyüğümüz yapti gene yapacagini. Cehape zihniyetini once 2 parcaya ayirdi bir kac aya ucuncu parca da ayrilacak. Durmak yok cehape zihniyetini parca pincik etmeye devam.
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kırşehir’in Yakından Tanıdığı İsim EGM’de Önemli Göreve Getirildi




Son Haberler
KAEÜ’den Yapay Zekâ Destekli Yeni Nesil Kalite Hamlesi



