Kırşehir'de Tartışma Yaratan Fotoğraf

SİYASET 15.02.2023 - 13:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Tartışma Yaratan Fotoğraf

Kırşehir'de deprem çalışmaları ile ilgili Valilik'te düzenlenen toplantının ardından verilen fotoğrafın ardından CHP ve DEVA Partisi'nden eleştiri yöneltildi.AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'ın toplantıda yer alması sonrası, CHP ve DEVA Partisi, böyle bir toplantıda herhangi bir siyasi parti temsilcisinin bulunmaması aksi durumda ise tüm siyasi partilerin bu toplantıda yer alması gerektiğini bildirdiler.

Kırşehir Valiliği'nde yapılan ''deprem'' toplantısından sonra verilen kare tartışma yarattı.Toplantı sonrası açıklamada bulunan Vali Vekili İsmail Çetinkaya'nın yanında Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Uzun ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz bulunurken Cumhur Uzun'un yanında ise AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal bulunuyordu.Ancak toplantıda diğer siyasi parti temsilcilerinin yer almamasına muhalefet partilerinden eleştiri geldi.   ''TAMAMEN PARTİ DEVLETİ OLDUK'' Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklamada bulunan CHP Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan , '' Şu Acılı Günde Siyaset Yapmayalım dedim ama Yapanları gördükçe sabredemedim.Kırşehir'de Valilik Deprem Koordinasyon Toplantısı yapılıyor ve toplantıya resmi kurumlar dışında sadece iktidar partisi AKP İl Başkanı Seher Hanım çağırılıyor. Neden Ana Muhalefet ve diğer parti İl Başkanları davet edilmiyor? Siyasi parti başkanları davet edilmiyorsa AKP İl Başkanının bu toplantıda işi ne? Tamamen parti devleti olduk.Yeter artık bu çifte standartlara son verelim ve birlik beraberlik içinde bu olağanüstü içimizi yakan günleri atlatalım'' ifadelerini kullandı. ''TÜM KAMUYOUNU İLGİLENDİREN TOPLANTIDA BİZ DE OLMALIYIZ'' Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan DEVA Partisi İl Başkanı Metin Atabey ise, ''Deprem bölgesinden ülkemizin farklı illerine depremzedeleri yerleştirme çalışmaları başlatılıyor. Vali H. Mete Buhara’nın Deprem Bölgesi’nde görevlendirilmesi nedeniyle vekaleten Valilik görevini yürüten Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkım meydana getiren deprem sonrasında ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında bir toplantı düzenliyor. Toplantıya ilgili daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile birlite Ak Parti Kırşehir İl Başkanı da katılıyor.Bir siyasi parti temsilcisinin tüm kamuoyunu ilgilendiren böyle bir toplantıya katılması diğer partilere de katılım noktasında bir hak doğuruyor.Aksi halde hiçbir siyasi parti temsilcisinin böyle bir toplantıda bulunmaması gerekiyor'' sözlerine yer verdi.
Kırşehir'de deprem çalışmaları ile ilgili Valilik'te düzenlenen toplantının ardından verilen fotoğrafın ardından CHP ve DEVA Partisi'nden eleştiri yöneltildi.AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'ın toplantıda yer alması sonrası, CHP ve DEVA Partisi, böyle bir toplantıda herhangi bir siyasi parti temsilcisinin bulunmaması aksi durumda ise tüm siyasi partilerin bu toplantıda yer alması gerektiğini bildirdiler.

Kırşehir Valiliği'nde yapılan ''deprem'' toplantısından sonra verilen kare tartışma yarattı.Toplantı sonrası açıklamada bulunan Vali Vekili İsmail Çetinkaya'nın yanında Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Uzun ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz bulunurken Cumhur Uzun'un yanında ise AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal bulunuyordu.Ancak toplantıda diğer siyasi parti temsilcilerinin yer almamasına muhalefet partilerinden eleştiri geldi.

 

''TAMAMEN PARTİ DEVLETİ OLDUK''

Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklamada bulunan CHP Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan , '' Şu Acılı Günde Siyaset Yapmayalım dedim ama Yapanları gördükçe sabredemedim.Kırşehir'de Valilik Deprem Koordinasyon Toplantısı yapılıyor ve toplantıya resmi kurumlar dışında sadece iktidar partisi AKP İl Başkanı Seher Hanım çağırılıyor. Neden Ana Muhalefet ve diğer parti İl Başkanları davet edilmiyor? Siyasi parti başkanları davet edilmiyorsa AKP İl Başkanının bu toplantıda işi ne? Tamamen parti devleti olduk.Yeter artık bu çifte standartlara son verelim ve birlik beraberlik içinde bu olağanüstü içimizi yakan günleri atlatalım'' ifadelerini kullandı.



''TÜM KAMUYOUNU İLGİLENDİREN TOPLANTIDA BİZ DE OLMALIYIZ''

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan DEVA Partisi İl Başkanı Metin Atabey ise, ''Deprem bölgesinden ülkemizin farklı illerine depremzedeleri yerleştirme çalışmaları başlatılıyor. Vali H. Mete Buhara’nın Deprem Bölgesi’nde görevlendirilmesi nedeniyle vekaleten Valilik görevini yürüten Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkım meydana getiren deprem sonrasında ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında bir toplantı düzenliyor. Toplantıya ilgili daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile birlite Ak Parti Kırşehir İl Başkanı da katılıyor.Bir siyasi parti temsilcisinin tüm kamuoyunu ilgilendiren böyle bir toplantıya katılması diğer partilere de katılım noktasında bir hak doğuruyor.Aksi halde hiçbir siyasi parti temsilcisinin böyle bir toplantıda bulunmaması gerekiyor'' sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.