Kırşehir'de Traktörü Haczedilen Çiftçi , ''Kendimi mi Asayım ? ''

GÜNDEM 23.09.2021 - 20:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Traktörü Haczedilen Çiftçi , ''Kendimi mi Asayım ? ''

Kırşehir'de traktörü haczedilen çiftçi konuşulurken yine Değirmenkaşı Köyü'nde başka bir çiftçinin daha traktörünün haczedildiği ortaya çıktı.60 yaşındaki Erol Tilki AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'yi aradığını ancak ''benim yapacağım birşey yok'' cevabını aldığını belirterek , ''Boynuma ip bağlayayım da asayım mı kendimi ?'' diyerek isyan etti.

Değirmenkaşı Köyü'nde çiftçilikle geçimini sağlayan 60 yaşındaki Erol Tilki Denizbank'tan 55 bin TL  kredi çekti.Girdi maliyetlerinin artması nedeniyle kredisini ödeyemeyen Çiftçi'nin borcu katlandı.Haciz işlemleri için gelen avukat ve icra memurlarına direnen Erol Tilki'ye , ''traktörünü götürüp geri getireceğiz'' denildiği iddia edildi.Ancak traktörü gelmeyen çiftçi çareyi AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'yi aradı.Yine Tilki'nin iddiasına göre Kendirli'den , ''ben birşey yapamam '' cevabını aldı.Tilki Denizbank'a traktörünü almak istediğini iletince yine iddiasına göre , ''296 Bin TL getirirsen traktörünü veririz'' cevabını aldı.Borcunun neden bu kadar katlandığına anlam veremeyen ve çaresiz olduğunu belirten Erol Tilki duruma isyan etti.       ''BOYNUMA İP BAĞLAYAYIM DA ASAYIM MI KENDİMİ?'' Traktörünü aldıkları için hasat zamanı gelen şeker pancarının tarlada kaldığını belirten Erol Tilki , '' Zor durumdayım.Yalvardım Denizbank'a zorla beni kandırarak gel seninle bir senet imzalayalım getirim traktörünü diye aldı götürdü.Kefilliğimden dolayı çok zor durumdayım.Nasıl yapacağım nerelere gideceğim ben de bilemedim.Kırşehir'de AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'yi aradım.Durumumu anlattım , ''Sayın vekilim benim motorumu bağladılar.Denizbank götürüyor.'' dedim bana ''ben birşey yapamam , ben bilemiyorum, benim yapacağım birşey yok'' dedi.Ben şimdi ne yapacağım ? Sayın Cumhurbaşkanıma yalvarıyorum.Şimdi tam hasat zamanı.60 dönüm pancarım var.40 dönüm yoncam var.100 dönüm ekinim var borcumu ödemeye çalışacağım.Ben borcumu ödemekle mükellef bir çiftçiyim.Zor durumdayım yetkililere yalvarıyorum.Sayın vekilim sayın Cumhurbaşkanım, liderler neredeseniz ? Hani Köylünün malı bağlanmayacaktı ? Hani tarlasına el konulmuyordur ? Hani çiftçinin motoruna traktörüne el konulmuyordur ? Ne yapayım bu yaştan sonra ben 60 yaşındayım.Boynuma ip bağlayayım da asayım mı kendimi ? '' şeklinde konuştu.
Kırşehir'de traktörü haczedilen çiftçi konuşulurken yine Değirmenkaşı Köyü'nde başka bir çiftçinin daha traktörünün haczedildiği ortaya çıktı.60 yaşındaki Erol Tilki AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'yi aradığını ancak ''benim yapacağım birşey yok'' cevabını aldığını belirterek , ''Boynuma ip bağlayayım da asayım mı kendimi ?'' diyerek isyan etti.

Değirmenkaşı Köyü'nde çiftçilikle geçimini sağlayan 60 yaşındaki Erol Tilki Denizbank'tan 55 bin TL  kredi çekti.Girdi maliyetlerinin artması nedeniyle kredisini ödeyemeyen Çiftçi'nin borcu katlandı.Haciz işlemleri için gelen avukat ve icra memurlarına direnen Erol Tilki'ye , ''traktörünü götürüp geri getireceğiz'' denildiği iddia edildi.Ancak traktörü gelmeyen çiftçi çareyi AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'yi aradı.Yine Tilki'nin iddiasına göre Kendirli'den , ''ben birşey yapamam '' cevabını aldı.Tilki Denizbank'a traktörünü almak istediğini iletince yine iddiasına göre , ''296 Bin TL getirirsen traktörünü veririz'' cevabını aldı.Borcunun neden bu kadar katlandığına anlam veremeyen ve çaresiz olduğunu belirten Erol Tilki duruma isyan etti.

 

 

 

''BOYNUMA İP BAĞLAYAYIM DA ASAYIM MI KENDİMİ?''

Traktörünü aldıkları için hasat zamanı gelen şeker pancarının tarlada kaldığını belirten Erol Tilki , '' Zor durumdayım.Yalvardım Denizbank'a zorla beni kandırarak gel seninle bir senet imzalayalım getirim traktörünü diye aldı götürdü.Kefilliğimden dolayı çok zor durumdayım.Nasıl yapacağım nerelere gideceğim ben de bilemedim.Kırşehir'de AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'yi aradım.Durumumu anlattım , ''Sayın vekilim benim motorumu bağladılar.Denizbank götürüyor.'' dedim bana ''ben birşey yapamam , ben bilemiyorum, benim yapacağım birşey yok'' dedi.Ben şimdi ne yapacağım ? Sayın Cumhurbaşkanıma yalvarıyorum.Şimdi tam hasat zamanı.60 dönüm pancarım var.40 dönüm yoncam var.100 dönüm ekinim var borcumu ödemeye çalışacağım.Ben borcumu ödemekle mükellef bir çiftçiyim.Zor durumdayım yetkililere yalvarıyorum.Sayın vekilim sayın Cumhurbaşkanım, liderler neredeseniz ? Hani Köylünün malı bağlanmayacaktı ? Hani tarlasına el konulmuyordur ? Hani çiftçinin motoruna traktörüne el konulmuyordur ? Ne yapayım bu yaştan sonra ben 60 yaşındayım.Boynuma ip bağlayayım da asayım mı kendimi ? '' şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.