Kırşehir'de Üst Yapı Çalışmaları Hız Kazandı

GÜNDEM 11.04.2023 - 12:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Üst Yapı Çalışmaları Hız Kazandı

Çukurçayır Mahallesi, Hılla Gölü Kütük Ev'den Karakurt Yolu'na bağlanan güzergâhtaki sert zemin çalışmalarını inceleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' 400 bin metrekarelik alana kilit parke serimi gerçekleştirdik, 480 bin metrekarelik kilit parke serim işlemi daha gerçekleştireceğiz'' dedi.

Mevsimsel şartların olanak sunması ve havaların ısınmasıyla birlikte Kırşehir Belediyesi’nin yol-kaldırım çalışmalarına hızlı bir şekilde başladığını belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu şunları ifade etti.   “Girilmedik Mahalle Bırakmayacağız” sloganıyla harekete geçen Kırşehir Belediyesi, bugüne kadar alt yapısını gerçekleştirdiği pek çok noktada sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Atıl vaziyetteki Asfalt Plent Tesisini devreye sokularak gerçekleştirilen çalışmalarda bugüne kadar 132 bin ton sıcak asfalt serimi yapıldı. Şehir merkezindeki yaklaşık 88 kilometrelik yol, sıcak asfalt ile buluştu.   Bugüne kadar yol yapım çalışması için dokunulmayan pek çok bölgeye el atan Kırşehir Belediyesi ekiplerimiz, vatandaşların mağduriyetini gidererek rahat ve konforlu bir ulaşım imkânına kavuşması gereken bölgelerdeki 310 bin 852 metrekarelik satıh kaplama işlemi gerçekleştirdi. Soğuk asfalt olarak da bilinen çalışma kapsamında 62 kilometre uzunluğundaki yol asfalta kavuşturuldu. Toplamda 150 kilometrelik yol asfaltlandı. Sıcak ve soğuk asfalt serim işlemi bu yıl artarak devam edecek.   Biz, Kırşehir Belediyesi olarak alt yapı ile birlikte üst yapı çalışmalarına da önem veriyoruz. Geçtiğimiz yaz sonuna kadar ekiplerimiz 400 bin metrekarelik alana kilit parke serimi gerçekleştirdi. Ayrıca yıl için yapılan ihaleyle de yine 480 bin metrekarelik alana kilit parke serim işlemi gerçekleştirilecek.   Biz, göreve geldiğimize Kırşehirli hemşehrilerimiz için daha yaşanılır ve daha modern, alt yapı ve üst yapıları tamamlanmış bir şehir için çalışacağımıza söz verdik ve bu sözümüzü de yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”    
Çukurçayır Mahallesi, Hılla Gölü Kütük Ev'den Karakurt Yolu'na bağlanan güzergâhtaki sert zemin çalışmalarını inceleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' 400 bin metrekarelik alana kilit parke serimi gerçekleştirdik, 480 bin metrekarelik kilit parke serim işlemi daha gerçekleştireceğiz'' dedi.

Mevsimsel şartların olanak sunması ve havaların ısınmasıyla birlikte Kırşehir Belediyesi’nin yol-kaldırım çalışmalarına hızlı bir şekilde başladığını belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu şunları ifade etti.

 

“Girilmedik Mahalle Bırakmayacağız” sloganıyla harekete geçen Kırşehir Belediyesi, bugüne kadar alt yapısını gerçekleştirdiği pek çok noktada sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Atıl vaziyetteki Asfalt Plent Tesisini devreye sokularak gerçekleştirilen çalışmalarda bugüne kadar 132 bin ton sıcak asfalt serimi yapıldı. Şehir merkezindeki yaklaşık 88 kilometrelik yol, sıcak asfalt ile buluştu.

 

Bugüne kadar yol yapım çalışması için dokunulmayan pek çok bölgeye el atan Kırşehir Belediyesi ekiplerimiz, vatandaşların mağduriyetini gidererek rahat ve konforlu bir ulaşım imkânına kavuşması gereken bölgelerdeki 310 bin 852 metrekarelik satıh kaplama işlemi gerçekleştirdi. Soğuk asfalt olarak da bilinen çalışma kapsamında 62 kilometre uzunluğundaki yol asfalta kavuşturuldu. Toplamda 150 kilometrelik yol asfaltlandı. Sıcak ve soğuk asfalt serim işlemi bu yıl artarak devam edecek.

 

Biz, Kırşehir Belediyesi olarak alt yapı ile birlikte üst yapı çalışmalarına da önem veriyoruz. Geçtiğimiz yaz sonuna kadar ekiplerimiz 400 bin metrekarelik alana kilit parke serimi gerçekleştirdi. Ayrıca yıl için yapılan ihaleyle de yine 480 bin metrekarelik alana kilit parke serim işlemi gerçekleştirilecek.

 

Biz, göreve geldiğimize Kırşehirli hemşehrilerimiz için daha yaşanılır ve daha modern, alt yapı ve üst yapıları tamamlanmış bir şehir için çalışacağımıza söz verdik ve bu sözümüzü de yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.