Kırşehir'de ''Yok Artık'' Dedirten Ekmek Denetimi

SAĞLIK 29.05.2022 - 13:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de ''Yok Artık'' Dedirten Ekmek Denetimi

Kırşehir Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, kentteki ekmek üretim ve satış yerlerini denetledi ancak ekiplerin tedbirsiz bir şekilde üretim alanlarında inceleme yapması ''yok artık'' dedirtti.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Gıda ve Yem Şube Müdürü Mehmet Güzeltaş ile ekiplerin kentteki ekmek üreten fırınlar ile ekmek satış noktalarını, vatandaşın sağlıklı tüketimi için denetlediği belirtildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, "İl Müdürlüğü olarak birden fazla ekip ile sürekli sahada gıda denetimi yapıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın güvenilir gıdaya hijyenik ortamlarda ulaşmasını sağlamak." ifadelerini kullandı.   HİJYEN KURALLARINI İHLAL EDEN DENETİM İl Tarım ve Orman Müdürü, kentteki fırınların hijyenik koşullarda vatandaşa ekmek ulaştırması için denetim yaptıklarını belirtirken denetim yapan ekibin tebdirsiz şekilde üretim alanlarında inceleme yapması ise yok artık dedirtti.Paylaşılan görüntülerde,  başında bONE ve elinde eldiven olmayan denetimcinin hamur kazanı içerisine eğildiği görülürken diğer görüntülerde de aynı şekilde diğer noktalarda da inceleme yapıldığı belirlendi.Paylaşılan diğer görüntülerde ise fırında inceleme yapan ekibin eldiven taktığı ancak bone takmadığı görüldü.        
Kırşehir Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, kentteki ekmek üretim ve satış yerlerini denetledi ancak ekiplerin tedbirsiz bir şekilde üretim alanlarında inceleme yapması ''yok artık'' dedirtti.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Gıda ve Yem Şube Müdürü Mehmet Güzeltaş ile ekiplerin kentteki ekmek üreten fırınlar ile ekmek satış noktalarını, vatandaşın sağlıklı tüketimi için denetlediği belirtildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, "İl Müdürlüğü olarak birden fazla ekip ile sürekli sahada gıda denetimi yapıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın güvenilir gıdaya hijyenik ortamlarda ulaşmasını sağlamak." ifadelerini kullandı.

 

HİJYEN KURALLARINI İHLAL EDEN DENETİM

İl Tarım ve Orman Müdürü, kentteki fırınların hijyenik koşullarda vatandaşa ekmek ulaştırması için denetim yaptıklarını belirtirken denetim yapan ekibin tebdirsiz şekilde üretim alanlarında inceleme yapması ise yok artık dedirtti.Paylaşılan görüntülerde,  başında bONE ve elinde eldiven olmayan denetimcinin hamur kazanı içerisine eğildiği görülürken diğer görüntülerde de aynı şekilde diğer noktalarda da inceleme yapıldığı belirlendi.Paylaşılan diğer görüntülerde ise fırında inceleme yapan ekibin eldiven taktığı ancak bone takmadığı görüldü.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.