Kırşehir'deki İYİ Partililer Kürşad Zorlu'ya Kızgın

SİYASET 16.04.2023 - 00:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'deki İYİ Partililer Kürşad Zorlu'ya Kızgın

Kırşehir Milletvekilleri adaylarının açıklanmasının üzerinden 1 hafta geçti ancak İYİ Parti'de aday eleştirisi hala devam ediyor.Parti tabanı 1. sıra adayı olan Turan Yıldırım tercihinde İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu'nun etkili olduğunu düşünüyor.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde 28. dönem milletvekili seçimleri için geçtiğimiz hafta partilerin adayları açıklanmıştı.CHP dışındaki partilerin 1. sıra adaylarının Ankara'da bulunan kişilerden seçilmesi dikkat çekti.AK Parti ve MHP milletvekili adayları ile sah çalışmalarına başlarken İYİ Parti'nin 1. sıra adayı olan Turan Yıldırım partisinin il binasına henüz yeni geldi ve partililerle tanıştı.     GENEL MERKEZİN TERCİHİNE ANLAM VEREMİYORLAR İYİ Partililer Turan Yıldırım'ın iyi bir insan olduğunu ancak adaylığının mevcut duruma uygun olmadığını düşünüyorlar.Partilier, Yıldırım'ın Kırşehir'de tanınmadığını ve tanınmayan adayların partileri için çok ciddi bir handikap yarattığını bu nedenle özellikle her partinin şansı olduğu kritik seçimde Kırşehir Halkı tarafından bilinen ve tanınan bir aday ile çıkılmasının kaçınılmaz olduğunu buna rağmen Genel Merkezin aday tercihine anlam veremediklerini dile getiriyorlar. HEDEFTEKİ İSİM KÜRŞAD ZORLU Turan Yıldırım'ın 1. sıradan aday gösterilmesinin baş sorumlusu olarak ise Kürşad Zorlu gösteriliyor.Turan Yıldırım'ın Kürşad Zorlu'ya yakın bir isim olduğu biliniyor.Bir dönem Kırşehir'de de görev ve Yozgatlı olan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ile ilgili İYİ Partililer, '' Kırşehir'in yerel siyasetine karışacağına parti sözcülüğüne odaklansın bize de karışmasın.Kendisi Kırşehirli bile değil'' diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.
Kırşehir Milletvekilleri adaylarının açıklanmasının üzerinden 1 hafta geçti ancak İYİ Parti'de aday eleştirisi hala devam ediyor.Parti tabanı 1. sıra adayı olan Turan Yıldırım tercihinde İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu'nun etkili olduğunu düşünüyor.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde 28. dönem milletvekili seçimleri için geçtiğimiz hafta partilerin adayları açıklanmıştı.CHP dışındaki partilerin 1. sıra adaylarının Ankara'da bulunan kişilerden seçilmesi dikkat çekti.AK Parti ve MHP milletvekili adayları ile sah çalışmalarına başlarken İYİ Parti'nin 1. sıra adayı olan Turan Yıldırım partisinin il binasına henüz yeni geldi ve partililerle tanıştı.

 

 

GENEL MERKEZİN TERCİHİNE ANLAM VEREMİYORLAR

İYİ Partililer Turan Yıldırım'ın iyi bir insan olduğunu ancak adaylığının mevcut duruma uygun olmadığını düşünüyorlar.Partilier, Yıldırım'ın Kırşehir'de tanınmadığını ve tanınmayan adayların partileri için çok ciddi bir handikap yarattığını bu nedenle özellikle her partinin şansı olduğu kritik seçimde Kırşehir Halkı tarafından bilinen ve tanınan bir aday ile çıkılmasının kaçınılmaz olduğunu buna rağmen Genel Merkezin aday tercihine anlam veremediklerini dile getiriyorlar.

HEDEFTEKİ İSİM KÜRŞAD ZORLU

Turan Yıldırım'ın 1. sıradan aday gösterilmesinin baş sorumlusu olarak ise Kürşad Zorlu gösteriliyor.Turan Yıldırım'ın Kürşad Zorlu'ya yakın bir isim olduğu biliniyor.Bir dönem Kırşehir'de de görev ve Yozgatlı olan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ile ilgili İYİ Partililer, '' Kırşehir'in yerel siyasetine karışacağına parti sözcülüğüne odaklansın bize de karışmasın.Kendisi Kırşehirli bile değil'' diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.