Kırşehir'e 63 Doktor Atanacak

SAĞLIK 02.09.2022 - 13:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e 63 Doktor Atanacak

Sağlık alanında zor günler geçiren Kırşehir'e 63 yeni doktor ataması yapılacağı duyuruldu.

Kırşehir'de doktor yetersizliği nedeniyle birçok vatandaş, tedavi için çevre illere giderken beklenen haber Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'den geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşen Mustafa Kendirli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, '' Kırşehirimize 63 yeni Doktor ataması yapılacaktır. Sağlık Bakanlığımızca; Kırşehir Merkez ve ilçelerimize 55 Doktor ve 8 Uzman Doktor olmak üzere toplam 63 yeni Doktor ataması yapılacaktır'' ifadelerini kullandı. Doktorların hangi branşlarda olduğu ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
Sağlık alanında zor günler geçiren Kırşehir'e 63 yeni doktor ataması yapılacağı duyuruldu.

Kırşehir'de doktor yetersizliği nedeniyle birçok vatandaş, tedavi için çevre illere giderken beklenen haber Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'den geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşen Mustafa Kendirli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, '' Kırşehirimize 63 yeni Doktor ataması yapılacaktır. Sağlık Bakanlığımızca; Kırşehir Merkez ve ilçelerimize 55 Doktor ve 8 Uzman Doktor olmak üzere toplam 63 yeni Doktor ataması yapılacaktır'' ifadelerini kullandı.

Doktorların hangi branşlarda olduğu ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.