Kırşehir'e Gelen Ümit Özdağ'a Parti Binası Kapatıldı !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2016 - 16:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Gelen Ümit Özdağ'a Parti Binası Kapatıldı !

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı ve parti MKYK Üyesi Ümit Özdağ’ın Kırşehir programı öncesinde parti binası kapatıldı. Parti binasının kapatılmasına tepki gösteren partililer, MKYK üyesi ve Genel Başkan adayını çay ocağında ağırladı. Özdağ, sert dili ülkücüler için değil, Cumhurbaşkanı, Başbakan, PKK, Ermeni çeteleri için kullanacaklarını söyledi. Ümit Özdağ, yaptığı konuşmada, “12 Eylül dönemlerinden daha zor günler yaşıyor Türkiye, bu zor süreci Türk milliyetçilerinin iktidarı aşmakta öncü rol oynayacak” dedi Türkiye’yi bu kadronun yönetmesi halinde daha kötü şeylerin kaçınılmaz olacağını ifade eden Özdağ, “Cumhurbaşkanı, 'Cumhuriyet tarihinin en kritik günlerinden geçildiğini' söylüyor. Başbakan 'ülkemiz beka sorunu ile karşı karşıya' diyor. Türkiye’yi en kritik süreçten geçiren beka sorunu ile karşı karşıya bırakan AK Parti’nin politikalarıdır. Bu içerisinden geçilen süreci aşabilmek için MHP’nin iktidarı oluşturmasına ve Türkiye’yi içerisinde olduğu bu ağır krizden çıkartıp Türk milletinin Anadolu üzerindeki egemenliğini gelecek bin seneye uzatması gerekiyor. Anadolu'da Türk ulusunun egemenliğine meydan okunuyor. Anadolu coğrafyası üzerinde bir ikinci millet oluşturulmaya çalışılıyor” diye konuştu. MHP’NİN İKTİDARI İÇİN YENİLEŞMEYE İHTİYACI VAR MHP’nin iktidar olması için yenileşmeye ihtiyacı olması gerektiğini anlatan Özdağ, şöyle konuştu: “Kadrolarının yenilenmesi ile birlikte parti programının iktidar programı haline gelmesine ihtiyaç var. Bu ülkede biz sadece İçişleri ve Savunma Bakanlığına talip değiliz. Kırşehir ve Kayseri’de oyların yüzde yüzünü almamız yetmiyor. İstanbul’da birinci parti olmak zorundayız. İstanbul’da birinci parti olduğumuz gün Bingöl’de belediye binasına üç hilali dikeceğiz. Tansiyonu yükseltmek isteyenler olabilir. Sert dille cevap vermeyin. Sert dilimizi Cumhurbaşkanına karşı kullanırız. Başbakana karşı kullanırız. AK Parti kadrolarına karşı kullanırız. PKK terör örgütüne karşı kullanırız. Ermeni çetelerine karşı kullanırız. Ama ülküdaşlarımıza karşı kullanmayız.” MHP İl Başkanı Arif Ekici ise parti binasının kapatılmadığını, pazar günü olması nedeniyle partinin kapalı olduğunu ve Ümit Özdağ'a durumun bildirildiğini ifade etti. Özdağ’ın Kırşehir ziyaretine Yusuf Halaçoğlu’da refakat etti. Özdağ, konuşmasının ardından Kırşehir’den ayrıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı ve parti MKYK Üyesi Ümit Özdağ’ın Kırşehir programı öncesinde parti binası kapatıldı.

Parti binasının kapatılmasına tepki gösteren partililer, MKYK üyesi ve Genel Başkan adayını çay ocağında ağırladı. Özdağ, sert dili ülkücüler için değil, Cumhurbaşkanı, Başbakan, PKK, Ermeni çeteleri için kullanacaklarını söyledi. Ümit Özdağ, yaptığı konuşmada, “12 Eylül dönemlerinden daha zor günler yaşıyor Türkiye, bu zor süreci Türk milliyetçilerinin iktidarı aşmakta öncü rol oynayacak” dedi Türkiye’yi bu kadronun yönetmesi halinde daha kötü şeylerin kaçınılmaz olacağını ifade eden Özdağ, “Cumhurbaşkanı, 'Cumhuriyet tarihinin en kritik günlerinden geçildiğini' söylüyor. Başbakan 'ülkemiz beka sorunu ile karşı karşıya' diyor. Türkiye’yi en kritik süreçten geçiren beka sorunu ile karşı karşıya bırakan AK Parti’nin politikalarıdır. Bu içerisinden geçilen süreci aşabilmek için MHP’nin iktidarı oluşturmasına ve Türkiye’yi içerisinde olduğu bu ağır krizden çıkartıp Türk milletinin Anadolu üzerindeki egemenliğini gelecek bin seneye uzatması gerekiyor. Anadolu'da Türk ulusunun egemenliğine meydan okunuyor. Anadolu coğrafyası üzerinde bir ikinci millet oluşturulmaya çalışılıyor” diye konuştu.

MHP’NİN İKTİDARI İÇİN YENİLEŞMEYE İHTİYACI VAR MHP’nin iktidar olması için yenileşmeye ihtiyacı olması gerektiğini anlatan Özdağ, şöyle konuştu: “Kadrolarının yenilenmesi ile birlikte parti programının iktidar programı haline gelmesine ihtiyaç var. Bu ülkede biz sadece İçişleri ve Savunma Bakanlığına talip değiliz. Kırşehir ve Kayseri’de oyların yüzde yüzünü almamız yetmiyor. İstanbul’da birinci parti olmak zorundayız. İstanbul’da birinci parti olduğumuz gün Bingöl’de belediye binasına üç hilali dikeceğiz. Tansiyonu yükseltmek isteyenler olabilir. Sert dille cevap vermeyin. Sert dilimizi Cumhurbaşkanına karşı kullanırız. Başbakana karşı kullanırız. AK Parti kadrolarına karşı kullanırız. PKK terör örgütüne karşı kullanırız. Ermeni çetelerine karşı kullanırız. Ama ülküdaşlarımıza karşı kullanmayız.”

MHP İl Başkanı Arif Ekici ise parti binasının kapatılmadığını, pazar günü olması nedeniyle partinin kapalı olduğunu ve Ümit Özdağ'a durumun bildirildiğini ifade etti. Özdağ’ın Kırşehir ziyaretine Yusuf Halaçoğlu’da refakat etti. Özdağ, konuşmasının ardından Kırşehir’den ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.