Kırşehir'e Lapa Lapa Kar Yağıyor

YAŞAM 29.03.2023 - 09:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Lapa Lapa Kar Yağıyor

Meteorolojinin uyarılarının ardından Kırşehir'de yoğun kar yağışı başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, özellikle yudun iç bölgeleri ve doğu bölgelerinde gece saatlerinden itibaren sağanak yağışın etkili olacağını Çarşamba sbahı ise kuvvetli kar yağışı olacağı yönünde tahminde bulunmuş ve vatandaşları uyarmıştı.      AFAD'ın da uyarılarının ardından Kırşehir'de yoğun kar yağışı başladı.29 Mart'ta başlayan ve lapa lapa yağan kar nedeniyle Kırşehir dakikalar içerisinde beyaza büründü.     Yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde görüş mesafesi oldukça düşerken vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için uyarılarda bulunuluyor.     Öte yandan hava sıcaklıklarının ani düşüşü nedeniyle zirai don uyarısı da yapıldı.Havaların ısınmasıyla birlikte çiçek açan birçok meyve ağacı ise zirai don tehlikesiyle karşı karşıya.
Meteorolojinin uyarılarının ardından Kırşehir'de yoğun kar yağışı başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, özellikle yudun iç bölgeleri ve doğu bölgelerinde gece saatlerinden itibaren sağanak yağışın etkili olacağını Çarşamba sbahı ise kuvvetli kar yağışı olacağı yönünde tahminde bulunmuş ve vatandaşları uyarmıştı.

 

 

 AFAD'ın da uyarılarının ardından Kırşehir'de yoğun kar yağışı başladı.29 Mart'ta başlayan ve lapa lapa yağan kar nedeniyle Kırşehir dakikalar içerisinde beyaza büründü.

 

 

Yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde görüş mesafesi oldukça düşerken vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için uyarılarda bulunuluyor.

 

 

Öte yandan hava sıcaklıklarının ani düşüşü nedeniyle zirai don uyarısı da yapıldı.Havaların ısınmasıyla birlikte çiçek açan birçok meyve ağacı ise zirai don tehlikesiyle karşı karşıya.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.