Kırşehir'e Mevsimin İlk Karı Yağdı

YAŞAM 16.12.2021 - 13:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Mevsimin İlk Karı Yağdı

Kırşehir'e mevsimin ilk karı Kaman İlçesi'nde yağdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kar yağışı uyrısının ardından kar yağışı beklenen Kırşehir'de yılın ilk karı Kaman İlçe merkezi ve kırsal alanlara yağdı.Kr yağışı ile birlikte ilçe merkezi ve kırsal kesimdeki araziler beyaza büründü.     Gece saatlerinde başlayan kar sabah saatlerine kadar aralıklarla devam etti.Sabah evlerinden işlerine gitmek için çıkan vatandaşlar ve okullarına giden öğrenciler kar sürpriziyle karşılaştı.     Sürücüler, kar yağışı nedeniyle dikkatli olmaları ve kar lastiği takmaları konusunda trafik polisleri tarafından uyarıldı.  Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 5 santimetreye kadar ulaştığı öğrenildi.     Gece başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı gündüz saatlerinde de aralıklarla yağmaya devam ediyor.    
Kırşehir'e mevsimin ilk karı Kaman İlçesi'nde yağdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kar yağışı uyrısının ardından kar yağışı beklenen Kırşehir'de yılın ilk karı Kaman İlçe merkezi ve kırsal alanlara yağdı.Kr yağışı ile birlikte ilçe merkezi ve kırsal kesimdeki araziler beyaza büründü.

 

 

Gece saatlerinde başlayan kar sabah saatlerine kadar aralıklarla devam etti.Sabah evlerinden işlerine gitmek için çıkan vatandaşlar ve okullarına giden öğrenciler kar sürpriziyle karşılaştı.

 

 

Sürücüler, kar yağışı nedeniyle dikkatli olmaları ve kar lastiği takmaları konusunda trafik polisleri tarafından uyarıldı.  Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 5 santimetreye kadar ulaştığı öğrenildi.

 

 

Gece başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı gündüz saatlerinde de aralıklarla yağmaya devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.