Kırşehir'in Kalesi Eski Fenerbahçeliye Emanet

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2019 - 22:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in Kalesi Eski Fenerbahçeliye Emanet

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, 2018-2019 futbol sezonunun ikinci devresi hazırlıkları kapsamında 5 oyuncu ile anlaştığını duyurdu. Ligin ilk devresini lider olarak tamamlayan Kırşehir Belediyespor'da, özellikle sıkıntı yaşanan kaleci mevkiinde ikinci devre Fenerbahçe alt yapısından yetişen İsmet Yumakoğulları koruyacak. Almanya'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ve alt yapısında yetişen Yamukoğulları 2014-2015 sezonunda Fenerbahçe'nin yeni Rüştü'sü olarak lanse edilmişti. Kırşehir Belediyespor devre arasına Antalya kampı ile devam ediyor. Takıma ara transfer döneminde kazandırılan oyuncular ise şöyle; "Fahrettin Bıyıklı (Stoper), Cabir Coşar (Orta Saha),  Ömer Yalçın (Forvet),  Ali Han Tuncel (kanat)
TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, 2018-2019 futbol sezonunun ikinci devresi hazırlıkları kapsamında 5 oyuncu ile anlaştığını duyurdu.

Ligin ilk devresini lider olarak tamamlayan Kırşehir Belediyespor'da, özellikle sıkıntı yaşanan kaleci mevkiinde ikinci devre Fenerbahçe alt yapısından yetişen İsmet Yumakoğulları koruyacak.

Almanya'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ve alt yapısında yetişen Yamukoğulları 2014-2015 sezonunda Fenerbahçe'nin yeni Rüştü'sü olarak lanse edilmişti. Kırşehir Belediyespor devre arasına Antalya kampı ile devam ediyor.

Takıma ara transfer döneminde kazandırılan oyuncular ise şöyle;

"Fahrettin Bıyıklı (Stoper),

Cabir Coşar (Orta Saha), 

Ömer Yalçın (Forvet), 

Ali Han Tuncel (kanat)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.