Kırşehir'in Yeni İl Sağlık Müdürü Görevine Başladı

SAĞLIK 03.06.2022 - 22:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'in Yeni İl Sağlık Müdürü Görevine Başladı

Kırşehir'e İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Ertan Değirmencioğlu yeni görevine başladı.

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut Sağlık Bakanlığı tarafından Batman İl Sağlık Müdürü olarak görevlendirilmiş onun yerine ise Niğde Eski İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu getirilmişti.Ancak Ali Bulut'un, bakanlıktan affını isteyerek Kırşehir'de hekim olarak görev yapmaya devam edeceği öğrenildi.Batman İl Sağlık Müdürlüğüne ise Diyarbakır'da başhekim olan Dr. Semih Canpolat getirildi.     GÖREVİ DEVRALDI Öte yandan Kırşehir'in yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu görevini devraldı.İl Sağlık Müdürlüğü'nde gerçekleşen devir teslim töreninde İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Dr. Ali Bulut’a görevi ifa süresi boyunca vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek günün anısına plaket ve çiçek takdim etti.Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.   
Kırşehir'e İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Ertan Değirmencioğlu yeni görevine başladı.

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut Sağlık Bakanlığı tarafından Batman İl Sağlık Müdürü olarak görevlendirilmiş onun yerine ise Niğde Eski İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu getirilmişti.Ancak Ali Bulut'un, bakanlıktan affını isteyerek Kırşehir'de hekim olarak görev yapmaya devam edeceği öğrenildi.Batman İl Sağlık Müdürlüğüne ise Diyarbakır'da başhekim olan Dr. Semih Canpolat getirildi.

 

 

GÖREVİ DEVRALDI

Öte yandan Kırşehir'in yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu görevini devraldı.İl Sağlık Müdürlüğü'nde gerçekleşen devir teslim töreninde İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Dr. Ali Bulut’a görevi ifa süresi boyunca vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek günün anısına plaket ve çiçek takdim etti.Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.