Kırşehirli Aileyi Yok Eden Kaza

YAŞAM 22.07.2021 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Aileyi Yok Eden Kaza

Afyonkarahisar-Konya karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında Kırşehir nüfusuna kayıtlı aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti.

Burak Samet Ş. idaresindeki 45 AEP 637 plakalı otomobil , Afyonkarahisar-Konya karayolunun 60. kilometresinde aynı şerit ve yönde seyreden Nasuh Kardaş'ın kullandığı 43 RD 389 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı.     Çarpma sonucu takla atarak savrulan hafif ticari araç karşı şeritte seyreden Yasin Çetin (41) yönetimindeki 16 FCF 40 plakalı otomobilin üzerine devrildi. 2 aracın daha karıştığı kazada baba Yasin Çetin, anne Burcu Çetin (40) ve çocukları Zeynep Yaren (11) ile Başak Çetin (5) hayatını kaybetti.Hafif ticari araçta bulunan Nasuh ve Kadriye Kardaş ise ağır yaralandı.     Yaralılar hastanelerde tedavi altına alınırken Uzman Çavuş olduğu öğrenilen Burak Samet Ş. gözaltına alındı . Hayatını kaybeden ve öğretmen olan Yasin Çetin ve ailesinin Dulkadirli Yarımkale Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.    
Afyonkarahisar-Konya karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında Kırşehir nüfusuna kayıtlı aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti.

Burak Samet Ş. idaresindeki 45 AEP 637 plakalı otomobil , Afyonkarahisar-Konya karayolunun 60. kilometresinde aynı şerit ve yönde seyreden Nasuh Kardaş'ın kullandığı 43 RD 389 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı.

 

 

Çarpma sonucu takla atarak savrulan hafif ticari araç karşı şeritte seyreden Yasin Çetin (41) yönetimindeki 16 FCF 40 plakalı otomobilin üzerine devrildi.

2 aracın daha karıştığı kazada baba Yasin Çetin, anne Burcu Çetin (40) ve çocukları Zeynep Yaren (11) ile Başak Çetin (5) hayatını kaybetti.Hafif ticari araçta bulunan Nasuh ve Kadriye Kardaş ise ağır yaralandı.

 

 

Yaralılar hastanelerde tedavi altına alınırken Uzman Çavuş olduğu öğrenilen Burak Samet Ş. gözaltına alındı . Hayatını kaybeden ve öğretmen olan Yasin Çetin ve ailesinin Dulkadirli Yarımkale Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.