Kırşehirli Genç Doktorun Yasa Boğan Ölümü

YAŞAM 18.04.2023 - 19:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Genç Doktorun Yasa Boğan Ölümü

Manisa'da görevli doktor Fatih Düzgün'ün ölümü yakınlarını, sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğdu.

Cacabey Ortaokulu öğretmenlerinden Boztepe nüfusuna kayıtlı emekli öğretmen Mustafa Düzgün'ün oğlu Doktor Fatih Düzgün bir süre önce amansız hastalığa yakalandı.Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi Radyoloji Uzman Doktoru olan Fatih Düzgün, tedavisine başladığı amansız hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.Düzgün'ün acı haberi Kırşehir'deki yakınlarını, sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğu.     Fatih Düzgün’ün cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ahi Evran Camii’nden kılınan cenaze namazı ardından Asri Mezarlığı’nda defnedildi. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.
Manisa'da görevli doktor Fatih Düzgün'ün ölümü yakınlarını, sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğdu.

Cacabey Ortaokulu öğretmenlerinden Boztepe nüfusuna kayıtlı emekli öğretmen Mustafa Düzgün'ün oğlu Doktor Fatih Düzgün bir süre önce amansız hastalığa yakalandı.Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi Radyoloji Uzman Doktoru olan Fatih Düzgün, tedavisine başladığı amansız hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.Düzgün'ün acı haberi Kırşehir'deki yakınlarını, sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğu.

 

 

Fatih Düzgün’ün cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ahi Evran Camii’nden kılınan cenaze namazı ardından Asri Mezarlığı’nda defnedildi.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.