Kırşehirli Üretici ''Artık Tamam'' Dedi

EKONOMİ 22.11.2021 - 11:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Üretici ''Artık Tamam'' Dedi

CHP Kırşehir Milletvekili Kaman ve Mucur İlçelerini ziyaret ederek vatandaşları dinledi.

    Metin İlhan'ın Mucur ziyareti sırasında konuşan bir çiftçi , ''Pancarımızı sökeli 2 ay oldu.Günlük elektriğe zam, mazota zam, gübreye zam, zam oğlu zam.İyi kötü kredi borç bulduk o pancarı meydana getirdik.Buyrun gidelim bakın et oldu pancar et, çürüdü tarlada.Almıyorlar, gün vermiyorlar, iyice düşsün diye.Ama ben ne yapayım borcum var gırtlağına kadar.Tarım krediye borç, Ahmet’ten borç, Mehmet’ten borç , mahsülümü yatırdım beş kuruş para kazanamıyorum zarar, tarlayı da satacağım. Yeter ya. 50 senedir bir insan olamaz ya 50 senedir. Bir tane de Ahmet, Mehmet ağa olsun” diye konuştu. ''BÖYLE YALANCILIK OLMAZ'' İlhan'ın Kaman ziyaretinde konuşan bir başka vatandaş ise , ''Gübre böyle olur mu, mazot böyle olur mu ? Böyle bir durum olmaz.Vatandaşın hali durumu perişan.Aha şu adam evine ekmek götüremiyor.Çiftçi hiç mutlu değil, perişanız.Tarlalarımızın çoğunu süremedik kaldı.Bunları mecliste gündeme getirin.Tarım bakanı çiftçi mutlu diyor böyle yalancılık olmaz.Biz sandıkta çözümü bulacağız artık.Yazık bu vatandaşa.30 TL’lik yağ 100-150 TL olur mu ? Yazıklar olsun.'' ifadelerini kullandı.
CHP Kırşehir Milletvekili Kaman ve Mucur İlçelerini ziyaret ederek vatandaşları dinledi.

 

 

Metin İlhan'ın Mucur ziyareti sırasında konuşan bir çiftçi , ''Pancarımızı sökeli 2 ay oldu.Günlük elektriğe zam, mazota zam, gübreye zam, zam oğlu zam.İyi kötü kredi borç bulduk o pancarı meydana getirdik.Buyrun gidelim bakın et oldu pancar et, çürüdü tarlada.Almıyorlar, gün vermiyorlar, iyice düşsün diye.Ama ben ne yapayım borcum var gırtlağına kadar.Tarım krediye borç, Ahmet’ten borç, Mehmet’ten borç , mahsülümü yatırdım beş kuruş para kazanamıyorum zarar, tarlayı da satacağım. Yeter ya. 50 senedir bir insan olamaz ya 50 senedir. Bir tane de Ahmet, Mehmet ağa olsun” diye konuştu.

''BÖYLE YALANCILIK OLMAZ''

İlhan'ın Kaman ziyaretinde konuşan bir başka vatandaş ise , ''Gübre böyle olur mu, mazot böyle olur mu ? Böyle bir durum olmaz.Vatandaşın hali durumu perişan.Aha şu adam evine ekmek götüremiyor.Çiftçi hiç mutlu değil, perişanız.Tarlalarımızın çoğunu süremedik kaldı.Bunları mecliste gündeme getirin.Tarım bakanı çiftçi mutlu diyor böyle yalancılık olmaz.Biz sandıkta çözümü bulacağız artık.Yazık bu vatandaşa.30 TL’lik yağ 100-150 TL olur mu ? Yazıklar olsun.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.