Kırşehirli Yazar Tolga Akpınar'a Uluslararası Davet

KÜLTÜR 28.12.2022 - 13:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Yazar Tolga Akpınar'a Uluslararası Davet

Kırşehirli Yazar Tolga Akpınar Almanya'nın en büyük kitap fuarlarından olan Astec Kitap ve Kültür Fuarı'na davet edildi.

Yazar Tolga Akpınar Almanya'nın en büyük kitap fuarlarından biri olan Astec Kitap ve Kültür Fuarına davet edildi.31 Aralık ve 8 Ocak tarihleri arasında  Duisburg şehrindeki An Der Rheinberger Heide 5 - 47495 Rheinberg adresinde bulunan fuar alanında okurları ile buluşacak.      Tolga Akpınar 1983 yılında Kırşehir'in Akpınar ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırşehir'de tamamladı. İşletme Lisans ve Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans mezunu olan Akpınar'ın, edebiyat alanında Deneme, Şiir, Çocuk Hikaye ve Roman türü olmak üzere yayınlamış toplam yedi kitabı bulunuyor.
Kırşehirli Yazar Tolga Akpınar Almanya'nın en büyük kitap fuarlarından olan Astec Kitap ve Kültür Fuarı'na davet edildi.

Yazar Tolga Akpınar Almanya'nın en büyük kitap fuarlarından biri olan Astec Kitap ve Kültür Fuarına davet edildi.31 Aralık ve 8 Ocak tarihleri arasında  Duisburg şehrindeki An Der Rheinberger Heide 5 - 47495 Rheinberg adresinde bulunan fuar alanında okurları ile buluşacak. 

 

 

Tolga Akpınar 1983 yılında Kırşehir'in Akpınar ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırşehir'de tamamladı. İşletme Lisans ve Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans mezunu olan Akpınar'ın, edebiyat alanında Deneme, Şiir, Çocuk Hikaye ve Roman türü olmak üzere yayınlamış toplam yedi kitabı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.