Kırşehirspor Eski Yöneticilerine Haciz Şoku

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2018 - 14:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirspor Eski Yöneticilerine Haciz Şoku

2002 yılından 2010 yılına kadar Kırşehirspor'da yöneticilik yapan 155 kişiye vergi borçları ve cezaları iddiası ile ödeme emirleri gönderildi. 2017 yılının son günlerinde , başta başkanlar olmak üzere 155 yöneticiye vergi borçları ve cezalarının ödenmesi ile ilgili tebligat bildirildi.Bir kısmı ise eski belediye çalışanı olan yöneticilerin ödemekle karşı karşıya kaldıkları rakamlar karşısında şok oldular.Eski yöneticiler, yönetimden ayrıldıktan sonra olan bitenden haberlerinin olmadıklarını, vergi dairesinden bir kez gelen bilgilendirme yazısından sonra borcun neden kaynaklandığı ve ne kadar dahi olduğunu bilmedikleri halde bir anda ödeme emri ile milyarlarca lira borcun kendilerinden tahsil edilmeye kalkışılmasının anlaşılacak bir tarafının olmadığını ve bu durum karşısında çaresiz kaldıklarını belirttiler.Bir kısım yöneticiler bu duruma  acil çözüm bulunmasını aksi halde borçlarını ödeyebilmek için Cacabey Meydanında yardım sandığı açacaklarını belirttiler. Eski yöneticiler, başta  Vali, Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve Ak Parti İl Başkanının devreye girmesi ve 3 Ocak 2018 tarihinde bitecek 7 günlük süreden önce bir çözüm bulmasını gerektiğini dile getirdiler. Yeni yıl öncesi ödeme emri gönderilip ardından haciz işlemlerinin başlayacağı eski ve değişik dönemlerin yöneticiler arasında; Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, İşadamları; Bülent Sungur, Yiğit Akü Sahibi Hamit Yiğit,Turka alışveriş mağazaları sahibi Hayri Aslan, Şanal Seyahatten Recep Şanal, Kırşehir’de hayvancılık ve et sektörünün önde gelen isimlerinden Kırşehir Borsa Başkanı Neşet Yavuz, Nuri Bahçeci, Oğuz Altın, Sami Çopuroğlu, Süleyman Altıparmak, Feyzullah Duran, Erhan Aslan gibi isimler dikkati çekerken, sivil toplum meslek kuruluşlarından da bir hayli temsilciler bulunuyor. Eski Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kenan Kerimoğlu, Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Genç’ ile birlikte  ,Spor yazarı yasin ata Kırşehir belediyesi eski belediye başkan yardımcısı Kürşat Kodaz’da bulunuyor.  
2002 yılından 2010 yılına kadar Kırşehirspor'da yöneticilik yapan 155 kişiye vergi borçları ve cezaları iddiası ile ödeme emirleri gönderildi.

2017 yılının son günlerinde , başta başkanlar olmak üzere 155 yöneticiye vergi borçları ve cezalarının ödenmesi ile ilgili tebligat bildirildi.Bir kısmı ise eski belediye çalışanı olan yöneticilerin ödemekle karşı karşıya kaldıkları rakamlar karşısında şok oldular.Eski yöneticiler, yönetimden ayrıldıktan sonra olan bitenden haberlerinin olmadıklarını, vergi dairesinden bir kez gelen bilgilendirme yazısından sonra borcun neden kaynaklandığı ve ne kadar dahi olduğunu bilmedikleri halde bir anda ödeme emri ile milyarlarca lira borcun kendilerinden tahsil edilmeye kalkışılmasının anlaşılacak bir tarafının olmadığını ve bu durum karşısında çaresiz kaldıklarını belirttiler.Bir kısım yöneticiler bu duruma  acil çözüm bulunmasını aksi halde borçlarını ödeyebilmek için Cacabey Meydanında yardım sandığı açacaklarını belirttiler. Eski yöneticiler, başta  Vali, Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve Ak Parti İl Başkanının devreye girmesi ve 3 Ocak 2018 tarihinde bitecek 7 günlük süreden önce bir çözüm bulmasını gerektiğini dile getirdiler. Yeni yıl öncesi ödeme emri gönderilip ardından haciz işlemlerinin başlayacağı eski ve değişik dönemlerin yöneticiler arasında; Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, İşadamları; Bülent Sungur, Yiğit Akü Sahibi Hamit Yiğit,Turka alışveriş mağazaları sahibi Hayri Aslan, Şanal Seyahatten Recep Şanal, Kırşehir’de hayvancılık ve et sektörünün önde gelen isimlerinden Kırşehir Borsa Başkanı Neşet Yavuz, Nuri Bahçeci, Oğuz Altın, Sami Çopuroğlu, Süleyman Altıparmak, Feyzullah Duran, Erhan Aslan gibi isimler dikkati çekerken, sivil toplum meslek kuruluşlarından da bir hayli temsilciler bulunuyor. Eski Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kenan Kerimoğlu, Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Genç’ ile birlikte  ,Spor yazarı yasin ata Kırşehir belediyesi eski belediye başkan yardımcısı Kürşat Kodaz’da bulunuyor.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.