Kocaeli Emniyeti'nden Kırşehirli Taraftarlara Akıl Almaz Müdahale

SPOR 22.01.2023 - 22:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kocaeli Emniyeti'nden Kırşehirli Taraftarlara Akıl Almaz Müdahale

Kocaelispor'a konuk olan Kırşehir FSK, müsabakadan 3-0 mağlup ayrıldı ancak yaşanan olaylar maça damgasını vurdu.

Aldığı son galibiyetlerle ligdeki kötü gidişatını ve sıralamasını değiştiren Kırşehir FSK, 21. haftada lider Kocaelispor'a konuk oldu.Yeşil beyazlı ekibimiz maçtan 3-0 yenilgi ile ayrıldı.Kırşehir FSK 21 puanla 15. sıraya gerilerken lider Kocaelispor ise puanını 45'e yükseltti.Ancak Kocaeli'deki karşılaşmadan çok yaşanan olaylar maça damga vurdu.Kocaelisporlu taraftarlar Kırşehir'den gelen taraftarlara saldırıda bulundu.Buna rağmen Kocaeli emniyeti Kırşehirli taraftarları gözaltına aldı.Maçın ardından Kırşehir FSK Başkanı Çağatay Han Torun zehir zemberek açıklamalarda bulundu.   ''785 EMNİYET MENSUBU İLE 50 TARAFTARIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYAMADILAR'' Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Kırşehir FSK Başkanı Çağatay Han Torun , ''Bugün oynadığımız Kocaelispor maçı öncesinde taraftarımıza yapılan saldırıyı ve güvenliği sağlamaya aciz il spor güvenlik şube yöneticilerini kınıyoruz. Gerilimli geçeceği günler öncesinden belli olmasına rağmen 785 emniyet mensubu ile 50 taraftarımızın güvenliğini sağlayamayan ilgili kurumu bir dahaki görevlerini devletçi anlayışla ve özveri ile yapmalarını, yapamıyorlarsa yapacak personel ile görev almalarını umut ederiz. Bugün ki sınıfta kalan tutumları ilin spor güvenlik şubesinin bir fiyaskosu olarak tarihe geçmiştir. Onlara güvenip km lerce yol gelen taraftarımızı biletlerini almış olmalarına rağmen sanki teröristmiş gibi maça girmeden karga tulumba karakola götüren aciz anlayışı Allah'a havale ediyor vefakar ve yiğit taraftarlarımıza geçmiş olsun diliyoruz'' ifadelerini kullandı.    
Kocaelispor'a konuk olan Kırşehir FSK, müsabakadan 3-0 mağlup ayrıldı ancak yaşanan olaylar maça damgasını vurdu.

Aldığı son galibiyetlerle ligdeki kötü gidişatını ve sıralamasını değiştiren Kırşehir FSK, 21. haftada lider Kocaelispor'a konuk oldu.Yeşil beyazlı ekibimiz maçtan 3-0 yenilgi ile ayrıldı.Kırşehir FSK 21 puanla 15. sıraya gerilerken lider Kocaelispor ise puanını 45'e yükseltti.Ancak Kocaeli'deki karşılaşmadan çok yaşanan olaylar maça damga vurdu.Kocaelisporlu taraftarlar Kırşehir'den gelen taraftarlara saldırıda bulundu.Buna rağmen Kocaeli emniyeti Kırşehirli taraftarları gözaltına aldı.Maçın ardından Kırşehir FSK Başkanı Çağatay Han Torun zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

 

''785 EMNİYET MENSUBU İLE 50 TARAFTARIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYAMADILAR''

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Kırşehir FSK Başkanı Çağatay Han Torun , ''Bugün oynadığımız Kocaelispor maçı öncesinde taraftarımıza yapılan saldırıyı ve güvenliği sağlamaya aciz il spor güvenlik şube yöneticilerini kınıyoruz. Gerilimli geçeceği günler öncesinden belli olmasına rağmen 785 emniyet mensubu ile 50 taraftarımızın güvenliğini sağlayamayan ilgili kurumu bir dahaki görevlerini devletçi anlayışla ve özveri ile yapmalarını, yapamıyorlarsa yapacak personel ile görev almalarını umut ederiz. Bugün ki sınıfta kalan tutumları ilin spor güvenlik şubesinin bir fiyaskosu olarak tarihe geçmiştir. Onlara güvenip km lerce yol gelen taraftarımızı biletlerini almış olmalarına rağmen sanki teröristmiş gibi maça girmeden karga tulumba karakola götüren aciz anlayışı Allah'a havale ediyor vefakar ve yiğit taraftarlarımıza geçmiş olsun diliyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.