Konya Fatihi Kırşehir Belediyespor

SPOR 14.02.2021 - 15:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Konya Fatihi Kırşehir Belediyespor

Kırşehir Belediyespor ligin 23. haftasında Konya deplasmanında bulduğu tek golle 3 puanı koparmasını bildi.

TFF 2. Lig'de yer alan ve üst lige çıkma mücdelesi veren Kırşehir Belediyespor ligin 23. haftasında Konya'da 1922 Konyaspor'a konuk oldu.Maç boyunc etkili bir oyun sergileyen ancak aradığı golü bir türlü bulamayan yeşil beyazlılar maçın 80. dakikasında golcü oyuncusu Üstün Bilgi'nin bulduğu golle 1-0 öne geçti.Gol avantajını maç boyunca sürdüren Kırşehir Belediyespor sahadan 1-0 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.     Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 43'e yükseltti ve 3. sıradaki yerini korudu.Lider Eyüpspor ise evinde Bodrumspor ile 0-0 berabere kaldı.2. sıradaki Vanspor ise evinde Pazarspor'u 3-0 yenerek puanını 46'ya yükseltti.   İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU   FOTO : SALİH HANÇER (ÇINAR GAZETESİ)  
Kırşehir Belediyespor ligin 23. haftasında Konya deplasmanında bulduğu tek golle 3 puanı koparmasını bildi.

TFF 2. Lig'de yer alan ve üst lige çıkma mücdelesi veren Kırşehir Belediyespor ligin 23. haftasında Konya'da 1922 Konyaspor'a konuk oldu.Maç boyunc etkili bir oyun sergileyen ancak aradığı golü bir türlü bulamayan yeşil beyazlılar maçın 80. dakikasında golcü oyuncusu Üstün Bilgi'nin bulduğu golle 1-0 öne geçti.Gol avantajını maç boyunca sürdüren Kırşehir Belediyespor sahadan 1-0 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

 

 

Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 43'e yükseltti ve 3. sıradaki yerini korudu.Lider Eyüpspor ise evinde Bodrumspor ile 0-0 berabere kaldı.2. sıradaki Vanspor ise evinde Pazarspor'u 3-0 yenerek puanını 46'ya yükseltti.

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU

 

FOTO : SALİH HANÇER (ÇINAR GAZETESİ)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.