Konya'dan Sonra Kayseri'den de Tepki Çeken Karar

GÜNDEM 02.06.2022 - 12:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Konya'dan Sonra Kayseri'den de Tepki Çeken Karar

Zafer Partisi Kayseri İl Teşkilatı, vatandaşa 5.5 TL öğrenciye ise 2.25 TL olan toplu taşıma ücretlerinin Suriyeli öğrencilere ücretsiz yapıldığunı bildirdi.

Zafer Partisi Kayseri İl Teşkilatı, vatandaşa 5.5 TL öğrenciye ise 2.25 TL olan toplu taşıma ücretlerinin Suriyeli öğrencilere ücretsiz yapıldığunu bildirdi.Paylaşımda, ''Kayseri Büyükşehir Belediyesi  yabancı uyruklulara, Şehit yakınları ve Gaziler ile aynı hakkı veriyor ve toplu taşımayı tamamen ücretsiz yapıyor'' denildi.    KENDİ ÜLKEMİZDE 2. SINIF VATANDAŞ OLDUK Türklerin şehit ve Gazi olarak sahip olduğu hakka Suriyeli öğrenci Suriyeli olduğu için sahip oluyor. SGK’dan bazı şirketleri ziyaret eden memurlar neden Suriyeli çalıştırmıyorsunuz diye sormuşlar. Kendi ülkemizde 2. Sınıf vatandaş olduk.   KONYA'DA DA ÜCRETSİZ  Daha önce de yabancı uyruklu öğrencilere Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma ücretleri ücretsiz yapılmış ve büyük tepki çekmişti.  
Zafer Partisi Kayseri İl Teşkilatı, vatandaşa 5.5 TL öğrenciye ise 2.25 TL olan toplu taşıma ücretlerinin Suriyeli öğrencilere ücretsiz yapıldığunı bildirdi.

Zafer Partisi Kayseri İl Teşkilatı, vatandaşa 5.5 TL öğrenciye ise 2.25 TL olan toplu taşıma ücretlerinin Suriyeli öğrencilere ücretsiz yapıldığunu bildirdi.Paylaşımda, ''Kayseri Büyükşehir Belediyesi  yabancı uyruklulara, Şehit yakınları ve Gaziler ile aynı hakkı veriyor ve toplu taşımayı tamamen ücretsiz yapıyor'' denildi. 

 

KENDİ ÜLKEMİZDE 2. SINIF VATANDAŞ OLDUK

Türklerin şehit ve Gazi olarak sahip olduğu hakka Suriyeli öğrenci Suriyeli olduğu için sahip oluyor. SGK’dan bazı şirketleri ziyaret eden memurlar neden Suriyeli çalıştırmıyorsunuz diye sormuşlar. Kendi ülkemizde 2. Sınıf vatandaş olduk.

 

KONYA'DA DA ÜCRETSİZ 

Daha önce de yabancı uyruklu öğrencilere Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma ücretleri ücretsiz yapılmış ve büyük tepki çekmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.