23 Şubat 2022 - 21:56 - Güncellenme: 05 Mayıs 2023 - 17:12
G: 05 Mayıs 2023 - 17:12
Liste Usulü 74 Kişilik Alıma Büyük Tepki
İŞKUR tarafındn Kırşehir'deki okullarda görevlendirilmek için alınacak oln 74 kişi liste usulü ile belirlendi.
Toplum yararına program kapsamında Kırşehir İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim bünyesindeki okullarda çalıştırılmak üzere 74 temizlik ve bakım onarım görevlisi alınması kararlaştırılmıştı.3 aylık çalışma dönemi için alınacak olan kişiler şaibeye yer bırakmayan kura yöntemi yerine liste yöntemi ile belirlendi.Buna rağmen 3 aylık çalışma için 1100 kişi başvuru yaptı ancak sadece 74 kişi olarak belirlenen liste dışında kalan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
''BİLE BİLE BAŞVURDUM''
Liste usulü ile yapılan alım ile ilgili tepkisini dile getiren bir vatandaş, ''Gerçekten ihtiyacım vardı.3 ay ama cebime beş kuruş para girecekti.Liste usulü ile alım yapılacağı söylendi.Daha önce de bu şekilde alım yapılmıştı ama ben yine de başvurdum.Seçilemeyeceğimi bile bile başvurdum.Hakkıma girenleri Allah'a havale ediyorum'' dedi.
''İHTİYACI OLMASA 3 AY İÇİN BAŞVURUR MU?''
Başvuru yapan bir başka vatandaş ise '' Kardeşim başka hiçbir ilde liste usulü ile bu alımlar belirlenmiyor.Sadece Kırşehir'de var bu.AK Parti İl Başkanlığı'nda liste hazırlanıyor.Gönderiliyor.İşkur da ona göre alım yapıyor.Bize ihtiyacı olanlar alınıyor deniyor.Ama 3 aylık çalışma için insanlar başvuruyorsa demek ki bu işe herkesin ihtiyacı var.Demek ki herkesin durumu kötü.İnsanlar kan ağlıyor'' ifadelerine yer verdi.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

Seyfe Gölü’nde yeni sınırlar askıda, gözler maden sahasında

Saadet Partisi’nden Kırşehir’de üç ayrı program

Avgun Deresi'nde çevre rahatsızlığına karşı çalışmalar başladı

Kırşehir'in geleceği için kritik yatırım: Dev depolar yükseliyor

Kırşehir'de 6 gün içerisinde çok sayıda operasyon ve yakalama
Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti

Kırşehir’in de yer aldığı operasyonda şirketlere kayyum

Kırşehir'de jeotermal potansiyeli en yüksek bölgeler belli oldu

Kırşehir'de her 100 kişiye 138 sığır düşüyor

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia
Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı

Kırşehir’de Gençler Sınav Stresini Şölenle Attı

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia

Kırşehir'in merkezi noktalarındaki işletmeler ihaleye çıkıyor

Kırşehir Valiliği Uyardı: Bu Hesaptan Yapılan Paylaşımlara Dikkat