Lütfen Bölümümüz Kapatılmasın

EĞİTİM 06.04.2023 - 13:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Lütfen Bölümümüz Kapatılmasın

Kırşehir Muzaffer Mermer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin Bilişim Teknoloji bölümü öğrencileri bölümlerinin kapatılacağını belirterek , ''Moda tasarım ölümünde hiç öğrenci yok ama 30 öğrencisi olan bölümüzü kapatılıyor'' diyerek duruma tepki gösterdiler.

Kırşehir'de eğitim ve öğretim faaliyeti sürdürün Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri bölümünün kapatılacağı ileri sürüldü.30 öğrencisi olduğu belirtilen bölümün kapanmasını istemeyen öğrenciler gazetemize ulaşarak, '' bölümümüz kapatılacakmış ama bizim okulumuzda 5 senedir moda tasarım bölümünde hiç öğrenci yok.Bölümümüzün 30 öğrencisi olmasına rağmen kapatılıyor ve biz buna karşıyız.Bir an önce çaresine bakılmasını diliyoruz, lütfen  bilişim teknolejileri bölümü kapatılmasın'' dediler ve bununla ilgili Milli Eğitimin adım atması talebinde bulundular.   MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA Konu ile ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü, '' Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrenci azlığı dolayısıyla yönetmelik gereği Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Lisesi) ile birleştirilecektir.Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrenciler mezun olana kadar kendi okullarında öğrenimlerine devam edeceklerdir. Öğrencilerin herhangi bir mağduriyetleri söz konusu değildir'' şeklinde açıklamada bulundu.
Kırşehir Muzaffer Mermer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin Bilişim Teknoloji bölümü öğrencileri bölümlerinin kapatılacağını belirterek , ''Moda tasarım ölümünde hiç öğrenci yok ama 30 öğrencisi olan bölümüzü kapatılıyor'' diyerek duruma tepki gösterdiler.

Kırşehir'de eğitim ve öğretim faaliyeti sürdürün Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri bölümünün kapatılacağı ileri sürüldü.30 öğrencisi olduğu belirtilen bölümün kapanmasını istemeyen öğrenciler gazetemize ulaşarak, '' bölümümüz kapatılacakmış ama bizim okulumuzda 5 senedir moda tasarım bölümünde hiç öğrenci yok.Bölümümüzün 30 öğrencisi olmasına rağmen kapatılıyor ve biz buna karşıyız.Bir an önce çaresine bakılmasını diliyoruz, lütfen  bilişim teknolejileri bölümü kapatılmasın'' dediler ve bununla ilgili Milli Eğitimin adım atması talebinde bulundular.

 

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü, '' Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrenci azlığı dolayısıyla yönetmelik gereği Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Lisesi) ile birleştirilecektir.Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrenciler mezun olana kadar kendi okullarında öğrenimlerine devam edeceklerdir. Öğrencilerin herhangi bir mağduriyetleri söz konusu değildir'' şeklinde açıklamada bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.