Mansur Yavaş Mazbatasını Aldı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2019 - 11:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mansur Yavaş Mazbatasını Aldı

AKP’nin İstanbul gibi Ankara’da da itirazlarda bulunmuştu. Bu itirazların neticesinde Ankara’da birçok seçim çevresinde geçersiz oylar yeniden sayılmıştı. Ancak geçersiz oyların yeniden sayılması sandıktan çıkan sonuca etki etmedi. AKP’nin Ankara’daki tüm büyükşehir belediye oyları yeniden sayılsın talebi de dün itibariyle İl Seçim Kurulu tarafından reddedilmişti. AKP’nin tüm oyların yeniden sayılması için yaptığı itirazı reddinin ardından Mansur Yavaş bugün İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı. YAVAŞ ÖNCE HACI BAYRAMI ZİYARET ETTİ Bu sabah Ankara'nın kurucularından Hacı Bayram-ı Veli Türbesini ziyaret edip dua eden Yavaş, “Bugün mazbatayı alacağız. Biz de ilk olarak Ankara'nın kurucularından Hacı Bayramı ziyaret edip duamızı ettik. Mazbatamızı aldıktan sonra da Anıtkabir'e gidip Ankaramızı başkent yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda saygı duruşunda bulunup daha sonra görevimize başlayacağız. ‘Hadi Bismillah’ dedik başlıyoruz” diye konuştu. BELEDİYE TÜRK BAYRAKLARI İLE SÜSLENDİ Mansur Yavaş saat 15.30’da Anıtkabir’i ziyaret ettikten sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne giderek görevine başlayacak. Büyükşehir Belediye binası ise Türk bayrakları ile süslendi.

AKP’nin İstanbul gibi Ankara’da da itirazlarda bulunmuştu. Bu itirazların neticesinde Ankara’da birçok seçim çevresinde geçersiz oylar yeniden sayılmıştı. Ancak geçersiz oyların yeniden sayılması sandıktan çıkan sonuca etki etmedi. AKP’nin Ankara’daki tüm büyükşehir belediye oyları yeniden sayılsın talebi de dün itibariyle İl Seçim Kurulu tarafından reddedilmişti.

AKP’nin tüm oyların yeniden sayılması için yaptığı itirazı reddinin ardından Mansur Yavaş bugün İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı.

YAVAŞ ÖNCE HACI BAYRAMI ZİYARET ETTİ

Bu sabah Ankara'nın kurucularından Hacı Bayram-ı Veli Türbesini ziyaret edip dua eden Yavaş, “Bugün mazbatayı alacağız. Biz de ilk olarak Ankara'nın kurucularından Hacı Bayramı ziyaret edip duamızı ettik. Mazbatamızı aldıktan sonra da Anıtkabir'e gidip Ankaramızı başkent yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda saygı duruşunda bulunup daha sonra görevimize başlayacağız. ‘Hadi Bismillah’ dedik başlıyoruz” diye konuştu.

BELEDİYE TÜRK BAYRAKLARI İLE SÜSLENDİ

Mansur Yavaş saat 15.30’da Anıtkabir’i ziyaret ettikten sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne giderek görevine başlayacak. Büyükşehir Belediye binası ise Türk bayrakları ile süslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.