Mansur Yavaş ve Selahattin Ekicioğlu'dan Karşılıklı Destek Sözleri

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2019 - 15:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mansur Yavaş ve Selahattin Ekicioğlu'dan Karşılıklı Destek Sözleri

Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a destek vermek için Ankara'ya gitti. Burada bir araya gelen ikiliden Mansur Yavaş , ''Başkanıma başarılar diliyorum, başaracağına da inanıyorum.Biz de Ankara'dan Kırşehirli hemşehrilerimize gereken yardımı fazlasıyla yapacağız.Arkalarında Ankara Büyükşehir Belediyesinin olduğunu hissetsinler , bunu bilsinler.Kendisini şimdiden tebrik ediyor başarılar diliyorum.Selahattin Ekicioğlu ise , ''Başkanıma teşekkür ediyorum.Mansur Yavaş'ın Ankara'da kazanması aslında Kırşehir'in kazanması demektir.Ankara'da Kırşehir'de yaşayan nüfustan daha çok Kırşehirli var.Bundan dolayı da Mansur Yavaş'a destek vermeye geldik.'' açıklamasında bulundu.

Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a destek vermek için Ankara'ya gitti.

Burada bir araya gelen ikiliden Mansur Yavaş , ''Başkanıma başarılar diliyorum, başaracağına da inanıyorum.Biz de Ankara'dan Kırşehirli hemşehrilerimize gereken yardımı fazlasıyla yapacağız.Arkalarında Ankara Büyükşehir Belediyesinin olduğunu hissetsinler , bunu bilsinler.Kendisini şimdiden tebrik ediyor başarılar diliyorum.Selahattin Ekicioğlu ise , ''Başkanıma teşekkür ediyorum.Mansur Yavaş'ın Ankara'da kazanması aslında Kırşehir'in kazanması demektir.Ankara'da Kırşehir'de yaşayan nüfustan daha çok Kırşehirli var.Bundan dolayı da Mansur Yavaş'a destek vermeye geldik.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.