Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Açıklaması

SİYASET 11.04.2022 - 13:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Açıklaması

Ümit Özdağ'ın ''Cumhurbaşkanı adayımız'' dediği Mansur yavaş adaylıkla ilgili ilk kez konuştu.Yavaş , '' Ben siyasetin içinde değilim, kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etmesi kulislerde hareketlilik yarattı. Görüşme sonrası bir açıklama yapan Yavaş, şunları söyledi:   BELEDİYE BAŞKANLARI İŞİNİ YAPMALI – Ben bu tür şeylere hiç yorum yapmıyorum. Beni belediyecilik anlayışıma göre bir belediye başkanı seçildiği andan itibaren sadece görevini yapmalı. Ne siyasi partilere, ne de siyasi partilerin genel başkanlarına laf söylemeli, ne de onların iç işlerine karışmalı. İşini gücünü yapmalıdır.   TAVRIMI AYNEN DEVAM ETTİRİYORUM – Seçilmeden önce şöyle bir söz vermiştim, “Bize oy vermeyenleri düşman gözüyle görmüyoruz, seçim kazanırsak zafer kazanmış olmayacağız” diye… O tavrımı aynen devam ettiriyorum. Kimseyi ayırmadan, herkesi kucaklayarak, eşit bir şekilde hizmet etmeye çalışıyorum.   GÖREVİMİN BAŞINDAYIM – Bu arada bazen siyasi muarızların konuşmalarına da şahit oluyoruz ama o çizgimi de bozmadım. Hiçbir zaman cevap vermeyeceğim çünkü ben siyasetin içinde değilim. Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum. Bu şekilde de devam edeceğim. Açıklamalar rızam dışındadır. Ben de görevimin başındayım.
Ümit Özdağ'ın ''Cumhurbaşkanı adayımız'' dediği Mansur yavaş adaylıkla ilgili ilk kez konuştu.Yavaş , '' Ben siyasetin içinde değilim, kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etmesi kulislerde hareketlilik yarattı. Görüşme sonrası bir açıklama yapan Yavaş, şunları söyledi:

 

BELEDİYE BAŞKANLARI İŞİNİ YAPMALI

– Ben bu tür şeylere hiç yorum yapmıyorum. Beni belediyecilik anlayışıma göre bir belediye başkanı seçildiği andan itibaren sadece görevini yapmalı. Ne siyasi partilere, ne de siyasi partilerin genel başkanlarına laf söylemeli, ne de onların iç işlerine karışmalı. İşini gücünü yapmalıdır.

 

TAVRIMI AYNEN DEVAM ETTİRİYORUM

– Seçilmeden önce şöyle bir söz vermiştim, “Bize oy vermeyenleri düşman gözüyle görmüyoruz, seçim kazanırsak zafer kazanmış olmayacağız” diye… O tavrımı aynen devam ettiriyorum. Kimseyi ayırmadan, herkesi kucaklayarak, eşit bir şekilde hizmet etmeye çalışıyorum.

 

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

– Bu arada bazen siyasi muarızların konuşmalarına da şahit oluyoruz ama o çizgimi de bozmadım. Hiçbir zaman cevap vermeyeceğim çünkü ben siyasetin içinde değilim. Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum. Bu şekilde de devam edeceğim. Açıklamalar rızam dışındadır. Ben de görevimin başındayım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.