MEB Birleştireceğiz Diyor Öğrenciler İstemiyor

EĞİTİM 13.04.2023 - 22:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MEB Birleştireceğiz Diyor Öğrenciler İstemiyor

Sadece kız öğrencilerin öğrenim gördüğü Fatma Muzaffer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bilişim teknolojileri bölümünün Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birleştirilmesi kararı alındı. Fatma Muzaffer Mesleki ve Teknik Lisesi bilişim bölümü öğrencileri ise bu karara karşı çıkıyor.

lKırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada '' Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrenci azlığı dolayısıyla yönetmelik gereği Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Lisesi) ile birleştirilecektir.Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrenciler mezun olana kadar kendi okullarında öğrenimlerine devam edeceklerdir. Öğrencilerin herhangi bir mağduriyetleri söz konusu değildir'' denildi.   OKULLARIN BİRLEŞTİRİLMESİNİ İSTEMİYORUZ Okullarının Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Lisesi) ile birleştirilmesini istemediklerini belirten Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri bölümü öğrencileri ise, ''Okulumuzda 5 senedir moda tasarım bölümünde hiç öğrenci yok.Bölümümüzün 30 öğrencisi olmasına rağmen kapatılıyor ve biz buna karşıyız. Kız öğrencilerin iş istihdamı yok sayılmak isteniyor. Böyle bölüm kapatarak bizi engelleyemezsiniz. Mübarek günde yaptığınız hiç hoş değil suçsuz günahsız bizi zor duruma sokuyorsunuz hiç adil bir dünyada yaşamıyoruz'' ifadelerini kullandılar.
Sadece kız öğrencilerin öğrenim gördüğü Fatma Muzaffer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bilişim teknolojileri bölümünün Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birleştirilmesi kararı alındı. Fatma Muzaffer Mesleki ve Teknik Lisesi bilişim bölümü öğrencileri ise bu karara karşı çıkıyor.

lKırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada '' Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrenci azlığı dolayısıyla yönetmelik gereği Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Lisesi) ile birleştirilecektir.Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrenciler mezun olana kadar kendi okullarında öğrenimlerine devam edeceklerdir. Öğrencilerin herhangi bir mağduriyetleri söz konusu değildir'' denildi.

 

OKULLARIN BİRLEŞTİRİLMESİNİ İSTEMİYORUZ

Okullarının Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Lisesi) ile birleştirilmesini istemediklerini belirten Fatma Muzaffer Mermer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri bölümü öğrencileri ise, ''Okulumuzda 5 senedir moda tasarım bölümünde hiç öğrenci yok.Bölümümüzün 30 öğrencisi olmasına rağmen kapatılıyor ve biz buna karşıyız. Kız öğrencilerin iş istihdamı yok sayılmak isteniyor. Böyle bölüm kapatarak bizi engelleyemezsiniz. Mübarek günde yaptığınız hiç hoş değil suçsuz günahsız bizi zor duruma sokuyorsunuz hiç adil bir dünyada yaşamıyoruz'' ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.