Memleket Partisi'nden Çiçekdağı Kaymakamına Kınama

SİYASET 03.12.2021 - 18:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Memleket Partisi'nden Çiçekdağı Kaymakamına Kınama

Muharrem İnce'nin lideri olduğu Memleket Partisi Kırşehir İl Teşkilatı, Çiçekdağı Kaymakamı Rabia Naçar ile ilgili kınama yazısı yayınladı.

Çiçekdağı İlçe temasları sırasında Kaymakam Rabia Naçar tarafından kendilerine yönelik hoş olmayan davranışların sergilendiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi :   Şahsi hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin bir ilçenin üst yönetici olması dolayısıyla özelliklede genç bir kadın yönetici olması nedeniyle güzel temenniler ile ziyaret etmek istediğimiz Kaymakam Naçar bizlere verdiği randevu saatinde makam odasında bir arkadaşı ile kahkalar atarak, yönetimimizi ve il başkanımız Gülay Baltalık'ı 1 saat kapıda bekletmiş daha sonra ise umursamaz bir tavır ile "Dışarı çıkacağım başka zaman gelsinler" ifadelerini kullanmış büyük bir saygısızlık örneği sergilemiştir. Kırşehir il Başkanlığı olarak genç bir yönetici adına çok üzüldük. Bizim kültürümüzde misafir her zaman baş tacıdır. Vatandaşını,esnafını,siyasi parti temsilcilerini kapıdan çeviren atanmış bir yöneticinin bu denli talihsiz davranışları aslında içinde bulunduğumuz bozuk düzenin de bir örneğidir. Unutulmamalıdır ki siyasi parti temsilcileri hangi partiden olursa olsun millettin mutlak temsilcisidir. Partimiz ve İl Başkanlığımız kurulduğu günden itibaren vatanını seven ve koruyan her bir vatandaşın ve bu vatan için ülkemize hizmet eden her bir yöneticinin yanında olmuş ve onları asla zor durumda bırakmamıştır. Partimize ve yönetimimize yapılan bu talihsiz davranışı kınıyoruz.
Muharrem İnce'nin lideri olduğu Memleket Partisi Kırşehir İl Teşkilatı, Çiçekdağı Kaymakamı Rabia Naçar ile ilgili kınama yazısı yayınladı.

Çiçekdağı İlçe temasları sırasında Kaymakam Rabia Naçar tarafından kendilerine yönelik hoş olmayan davranışların sergilendiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi :

 

Şahsi hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin bir ilçenin üst yönetici olması dolayısıyla özelliklede genç bir kadın yönetici olması nedeniyle güzel temenniler ile ziyaret etmek istediğimiz Kaymakam Naçar bizlere verdiği randevu saatinde makam odasında bir arkadaşı ile kahkalar atarak, yönetimimizi ve il başkanımız Gülay Baltalık'ı 1 saat kapıda bekletmiş daha sonra ise umursamaz bir tavır ile "Dışarı çıkacağım başka zaman gelsinler" ifadelerini kullanmış büyük bir saygısızlık örneği sergilemiştir.

Kırşehir il Başkanlığı olarak genç bir yönetici adına çok üzüldük. Bizim kültürümüzde misafir her zaman baş tacıdır. Vatandaşını,esnafını,siyasi parti temsilcilerini kapıdan çeviren atanmış bir yöneticinin bu denli talihsiz davranışları aslında içinde bulunduğumuz bozuk düzenin de bir örneğidir.

Unutulmamalıdır ki siyasi parti temsilcileri hangi partiden olursa olsun millettin mutlak temsilcisidir.

Partimiz ve İl Başkanlığımız kurulduğu günden itibaren vatanını seven ve koruyan her bir vatandaşın ve bu vatan için ülkemize hizmet eden her bir yöneticinin yanında olmuş ve onları asla zor durumda bırakmamıştır.

Partimize ve yönetimimize yapılan bu talihsiz davranışı kınıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.