MHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ay'a Büyük İlgi

SİYASET 01.04.2023 - 23:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ay'a Büyük İlgi

MHP Kırşehir Teşkilatının düzenlediği milletvekili aday adayı tanıtım tprogramında konuşan Milletvekili aday adayı Mehmet Ay, ''Kırşehirimizin 252 Köyüne ve ilçelerine hizmet götürdüm, daha güzel hizmetler yapabilmek için Milletvekilliği adaylığı için başvuruda bulundum'' dedi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimlerde MHP Kırşehir Teşkilatı Milletvekili aday adaylarını tanıttı.Milletvekili adaylığı için İl Özel İdaresi Meclis Üyeliğinden istifa eden Mehmet Ay'a büyük ilgi vardı.   Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen MHP Kırşehir Milletvekili aday adaylarının tanıtım programında konuşan Milletvekili aday adayı Mehmet Ay konuşmasında şu ifadelere yer verdi ; ''BİR DAHA BÖYLE FELAKETLER YAŞATMASIN'' Ramazan ayının tüm müslüman alemine hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ederim.Buradan 11 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.Milletimizin ve tüm müslüman aleminin başı sağolsun.Ben de bir kardeşiniz olarak deprem bölgesine gücüm yettiği kadarıyla 4 iş makinesi ile çalışmalara katıldık.Devletimizin ve milletimizin yanında olduk.Cenab-ı Allah bizlere böyle bir acı felaketi yaşatmasın inşallah.   ''BİZİ ALTILI MASAYLA KARIŞTIRMAYIN'' 28. dönem milletvekili adaylığı için benimle beraber 6 dava arkadaşım başvuru yapmıştır.Yanlız bizi ilkokul çocukları gibi hergün kavga eden altılı masa ile karıştırmayın.Biz 6 ülküdaş olarak birlik ve beraberlik içerisinde bir seçime gideceğiz.Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışıyla yola çıkacağız.Çünkü birlikte güç ayrılıkta azap vardır.Devletimizin milletimizin ve Cumhur İttifakımızın bulunduğu bu zor zamanda davanın adamı olarak bu mukaddes davaya hizmet etmek için 14 Mayıs günü yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olmak için siz değerli dava arkadaşlarımla beraberim.Sizlerle beraber olmaktan da şeref duyarım.   ''KIRŞEHİR'İN 252 KÖYÜNE HİZMET GÖTÜRDÜM'' Evli ve 3 çocuk babasıyım, 8 kardeşiz, iş adamıyım, Çiçekdağılıyım.Ay Nakliyat ve Ay Yıldız İnşaat firmalarının sahibiyim.20 yıldır Kırşehir'in tüm ilçe ve köylerinde faaliyet gösteren bir kardeşinizim.Ayrıca 20 yıldır partimin değişik kademelerinde görevlerimi layıkıyla yerine getirdim.En son 2019 yerel seçimlerinde partimin bana verdiği görevle partimin il genel meclisi üyesi adayı oldum.Seçimlerden de başarıyla çıktım.Bu sebeple Kırşehirimizin 252 köyüne ve ilçelerine hizmetlerde bulundum.Bundan sonra da hizmet etmeyi cenab-ı Allah bizlere nasip etsin. Kırşehirimize daha güzel hizmet edebilmek için il genel meclisi üyeliğinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldum.Aday olduğum takdirde tüm dava arkadaşlarıma ve tüm destek veren gönüldaşlarıma söz veriyorum.Başınızı yere eğdirmeyeceğim.  
MHP Kırşehir Teşkilatının düzenlediği milletvekili aday adayı tanıtım tprogramında konuşan Milletvekili aday adayı Mehmet Ay, ''Kırşehirimizin 252 Köyüne ve ilçelerine hizmet götürdüm, daha güzel hizmetler yapabilmek için Milletvekilliği adaylığı için başvuruda bulundum'' dedi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimlerde MHP Kırşehir Teşkilatı Milletvekili aday adaylarını tanıttı.Milletvekili adaylığı için İl Özel İdaresi Meclis Üyeliğinden istifa eden Mehmet Ay'a büyük ilgi vardı.

 

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen MHP Kırşehir Milletvekili aday adaylarının tanıtım programında konuşan Milletvekili aday adayı Mehmet Ay konuşmasında şu ifadelere yer verdi ;

''BİR DAHA BÖYLE FELAKETLER YAŞATMASIN''

Ramazan ayının tüm müslüman alemine hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ederim.Buradan 11 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.Milletimizin ve tüm müslüman aleminin başı sağolsun.Ben de bir kardeşiniz olarak deprem bölgesine gücüm yettiği kadarıyla 4 iş makinesi ile çalışmalara katıldık.Devletimizin ve milletimizin yanında olduk.Cenab-ı Allah bizlere böyle bir acı felaketi yaşatmasın inşallah.

 

''BİZİ ALTILI MASAYLA KARIŞTIRMAYIN''

28. dönem milletvekili adaylığı için benimle beraber 6 dava arkadaşım başvuru yapmıştır.Yanlız bizi ilkokul çocukları gibi hergün kavga eden altılı masa ile karıştırmayın.Biz 6 ülküdaş olarak birlik ve beraberlik içerisinde bir seçime gideceğiz.Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışıyla yola çıkacağız.Çünkü birlikte güç ayrılıkta azap vardır.Devletimizin milletimizin ve Cumhur İttifakımızın bulunduğu bu zor zamanda davanın adamı olarak bu mukaddes davaya hizmet etmek için 14 Mayıs günü yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olmak için siz değerli dava arkadaşlarımla beraberim.Sizlerle beraber olmaktan da şeref duyarım.

 

''KIRŞEHİR'İN 252 KÖYÜNE HİZMET GÖTÜRDÜM''

Evli ve 3 çocuk babasıyım, 8 kardeşiz, iş adamıyım, Çiçekdağılıyım.Ay Nakliyat ve Ay Yıldız İnşaat firmalarının sahibiyim.20 yıldır Kırşehir'in tüm ilçe ve köylerinde faaliyet gösteren bir kardeşinizim.Ayrıca 20 yıldır partimin değişik kademelerinde görevlerimi layıkıyla yerine getirdim.En son 2019 yerel seçimlerinde partimin bana verdiği görevle partimin il genel meclisi üyesi adayı oldum.Seçimlerden de başarıyla çıktım.Bu sebeple Kırşehirimizin 252 köyüne ve ilçelerine hizmetlerde bulundum.Bundan sonra da hizmet etmeyi cenab-ı Allah bizlere nasip etsin.

Kırşehirimize daha güzel hizmet edebilmek için il genel meclisi üyeliğinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldum.Aday olduğum takdirde tüm dava arkadaşlarıma ve tüm destek veren gönüldaşlarıma söz veriyorum.Başınızı yere eğdirmeyeceğim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.